http://bostanciftlik.com
Bostan çiftlik, internetten ‘YATIRIMSIZ’ para kazanma sanatının bir parçasıdır, ödemeler dış reklam gelirlerinden, google adsenseden ve adsense tarzı sitelerden kazanıp siz değerli kullanıcılarımız ile paylaşıyoruz. Websitemiz 4 nisan 2019 tarihinde kurulmuş olup, o gün bu gün sorunsuz bir şekilde devam ediyoruz. Sistem ödeme şekli tamamen reklamlardan gelen gelirlere bağlıdır. Siz ne kadar reklam görüp reklamı ziyaret ederseniz Bostan Çiftlik olarak o kadar düzenli kazanç sağlayıp sizinle hızlı bir şekilde kazançlarımızı paylaşabiliriz. Sizde biliyorsunuzki bu tarz siteler scam ( fake,sahte) siteler olabiliyor ve emekleriniz, kazançlarınız ile birlikte çöp oluyor,Biz buna izin vermemek, emeklerinizin ve emeklerinizin sonucu kazancınızın boşa gitmemesi için buradayız. Sizde lütfen bizim bu emeklerimizin karşılığı websitede çıkan reklamlara günde 2, en fazla 3 kere tıklayınız. Sizler için çabaladığımızı göz önünde bulundurmanızı istiyorum aklına takılan en ufak soru,sorun görüş ve önerileriniz için mail adresimize mail atmanızı bekliyorum. (destek@bostanciftlik.com)
Merhabalar ben dilan, sizlere sistem işleyiş şeklinden bahsedeceğim. Sistemde herhangi bir çiftlik, işyeri felan yoktur. Sistem tamamen reklam gelirlerini dağıtmaktadır. Çiftlik kurmak,işyeri açmak veya üretim tesisi kurmak için sizlerden herhangi bir yatırım TALEP ETMEZ, EDİLEMEZ. Sistemin ödeme şekli tamamen reklamlardan gelen kaynaklardandır ? Hangi reklamlardan dediğinizi duyar gibiyim 🙂 Aşağı listeliyorum
Dış reklam gelirleri ( Sitemize reklam veren site sahipleri )
Google Adsense
Admatic
PopCash
Media Net
Propeller ADS
RevContent
İnfolinks
Adsterra
Yllix MD
Audience Network
Reklam ST
Wordego
GittiGidiyor İş Ortaklığı
DGMX
Ligats
Adcash
Website sahipleri
Ve daha sayamadığım birçok yerlerden reklam geliri elde etmekteyiz. Bu reklam gelirlerini nasıl elde ediyoruz, çok basit siteye ziyaret gelip reklam tıklanması oldukça, işte biz bu şekilde sizlere para kazanma olanağı sunuyoruz. Siz ne kadar sık ziyaret edip, düzenli olarak reklam tıklaması sağlarsanız bizde 1 yılı aşkın süredir faaliyette olduğumuz gibi faaliyette olmaya devam edip, hem siz değerli üyelerimize hemde sitemize kazanç sağlayabiliriz. Yani bizim herhangi bir yerde çiftliğimiz yok veya üretim tesislerimiz yok bu yüzden 4 nisan 2019 tarihinden bu yana sorunsuz aktifiz. BİZ ELDE ETTİĞİMİZ REKLAM GELİRLERİNİ ÜYE İLE PAYLAŞMAKTAYIZ.