Binance 13-24 Aralık tarihleri arasında 12 gün boyunca sürecek etkinlikler yapıyor.

Detaylar şöyle;

Tatil sezonu gelmek üzere ve hediyeler olmadan gerçek bir Noel olmaz. Tüm desteğiniz ve güveniniz için size teşekkür etmek istiyoruz. “Teşekkür ederim” demenin hediye vermekten daha iyi bir yolu var mı?


Bu yıl neşe saçalım ve 2020'nin bile Binance topluluğunun hep beraber gerçekleştireceği kutlamaları engelleyemeyeceğini herkese gösterelim.

13 Aralık 2020 günü saat 03.01'den (TSİ) itibaren Binance ürünleri ile Nakit ve Birikim kuponlarından tatil temalı nadir Binance Akıllı Zincir NFT'lerine kadar kazanabileceğiniz hediyelerle dünya çapındaki tüm uygun kullanıcılar için #BinanceChristmas hashtag'i ile 12 gün boyunca sürecek etkinlikler ve promosyonları başlatacağız.

#BinanceChristmas etkinliklerine nasıl katılabilirsiniz?
#BinanceChristmas etkinlikleri 12 gün boyunca, her bir etkinliğin koşullarını karşılayan tüm yeni ve mevcut Binance kullanıcılarına açıktır.

Bazı etkinlikler alım satım yapmak, kripto almak veya kriptolarınızı tutmak gibi belirli görevleri tamamlamanızı gerektirecek, bazıları da bilginizi test edecektir. Dilediğiniz kadar çok etkinliğe katılabilir ve böylece kazanma şansınızı artırabilirsiniz. Her bir etkinliğin kendi kuralları olduğunu lütfen dikkate alınız.

İlk etkinliği 13 Aralık'ta başlatacağız ve 24 Aralık'taki son etkinliğe kadar etkinliklere devam edeceğiz. Ardından, kazananları 25 Aralık'ta duyuracağız.


Henüz bir Binance kullanıcısı değilseniz kayıt olun: https://bit.ly/2KqTdAb

İlk Etkinlik


  • 13 Aralık - #BinanceChristmas ruhunu paylaşın!



Süre: 13 Aralık 2020, 03.01 - 25 Aralık 2020, 02.59 (TSİ)

Katılmak için: Twitter profil resminizi etkinlik süresince aşağıdaki Binance avatarlarından birine çevirip bu duyuruyu paylaşın (Retweet). Paylaştıktan sonra bu formu doldurunuz.





Ödüller: 25 Aralık'ta, 500 kazananı rastgele seçeceğiz ve kazananlar Binance Smart Chain üzerinde basılmış olan sınırlı sayıda Binance Christmas NFT tokenlerini alacaklar . Ayrıca 10 kazanan da Binance ürün hediyeleri alacak.

Kurallar:

  • Katılımcı başına yalnızca bir Twitter hesabına izin verilir.



  • 25 Aralık saat 17.00'de (TSİ) kazananlar duyurulana kadar yenilenmiş Binance Christmas avatarı profil resminiz olarak kalmalıdır.



  • NFT'nizi alabilmeniz için size direkt mesaj gönderebilmemiz, bunun için de Binance Twitter hesabını takip etmeniz gerekir.



İkinci Etkinlik



  • 14 Aralık - Arkadaşlara sahip olmak güzel!


Süre: 14 Aralık 2020, 03.01 (TSİ) - 25 Aralık 2020, 02.59 (TSİ)

Yeni kullanıcılara 13-24 Aralık tarihleri arasında Binance için referans olduğunuzda bonus ödülleri kazanma fırsatı sunuyoruz. Binance'i sevdiklerinize tanıtın, kaydolup kripto almalarını isteyin ve böylece her ikinizi de bir hediye ile ödüllendireceğiz.

Ödül: 45.000 $ değerinde nakit kuponları.

Katılmak için: Binance referans bağlantınızı paylaşarak arkadaşlarınızın kaydolmalarını sağlayın, Kredi Kartı ya da Banka Kartı ile en az 100$ değerinde kripto alınması halinde ikiniz de 10$ kazanın.

Hediyeyi ancak yeni yönlendirdiğiniz arkadaşınız kayıt olur ve etkinlik süresi içinde ilk kripto satın alımını gerçekleştirirse alacaksınız. Satın alma işlemini Binance Crypto Satın Al sayfası üzerinden bir kredi / banka kartı veya banka / SEPA transferi kullanarak tamamlamalı ve tek bir işlemde gerekli minimum 100 $ tutarını karşılamalısınız.

Herhangi bir kripto para birimini alabilirsiniz.

Kurallar:

Tavsiye edebileceğiniz kullanıcı sayısı konusunda bir sınırlama yoktur. Etkinlik gereksinimlerini karşılayan her yeni kullanıcı için 10 $ 'lık bir nakit kuponu alacaksınız.

Bu etkinliğin toplam bütçesi 45.000 $ 'dır, bu da ilk 2.250 yeni kayıtlı kullanıcıyı görevin tamamlanma tarihine göre ödüllendireceğimiz anlamına gelir.

Yeni kullanıcı, uygun 100 $ 'lık işlemi 24 Aralık 23:59 UTC tarihinden önce kaydettirmeli ve tamamlamalıdır.

Tüm nakit kuponlar, 25 Aralık'ta etkinlik sona erdikten sonra Ödül Merkezi aracılığıyla uygun katılımcılara dağıtılacaktır.

Etkinlikler açıklandıkça güncellenecektir.