Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 3 hafta önce bir youtube videosu aracılığı ile bir mining sistemi gördüm. Çeşitli komutanlar alarak, güçlerini artırarak, zırh lar alarak ya da her gün reklam surf u yaparak BTC düzeyinde gelir elde ettiren.
Br şans vermek istedim ve birkaç surf yapıp o tutar ile + ilk etapta vermiş olduğu ücretsiz komutanı aldım. Sonrasında sayaç işliyor ve 24 saat sonucunda kazmayı bırakıyor dolayısıyla biriken parayı topla butonuna bastığınız anda tekar sayan anında aktif oluyor. Pek çok alanı 3 boyutlu olarak sunuyor zaten. Donanımlı bir site gbi geliyordu ancak güvenemiyordum. Akabnde biraz daha inceledim. Üyeler gün geçtikçe artıyor ve halka arz ediyorlar foother da. Şeşitl görevleride mevcuttu. Yaklaşık 4 hafta süren yolculuğumda 135 TL lik çekim verdim btc hesabıma ve ortalama 2 saat içerisinde aktarıldı. Kanıt resimler iletilecektir. Ayrıca her gün kısa bir süre surf yaparak ekstra btc kasabiliyorsunuz. Çeşitli site aktiviteleride barındırıyor. Yani ben günde sadece 2 dk kadar girdim. Siz süreci uzun tutabilirsiniz.
Ayrıca telegram kanalındaki temsilcileride oldukça hızlı dönüş yapıyor. Zira site ile alakalı pek video görmediğimi söylediğimde epey video oldugunu gösteren yt linkleride attılar.
detaylı diğer büyük projelerinide attılar. Siteye griip yapıp kendiniz biraz inceleyip araştırıp para yatırımı yapmadan kazanç sağlayabilrisiniz. Yatırım yapan kişiler ayrıca kazanç sağlıyor.
Örneğin 200₺ lik bir komutan aldığınızda sonsuza dek %20 vb. tutarın kazanç olarak aylık hesabınıza aktarılacağını belirtiyor. Yani aslında aylık değil 30% yüzdelik yaparsanız çekim rakamı olan ortalama 120 tl ye ulaştığınızda çekim yapabiliyorsunuz. Baktım forumda kimse bu konuya dahil olmamış. Yıllardır Wm aracı ailesi bireyi olarak bu oluşuma ve siteye şans vermenzi tavsiye ediyorum.
Ayrıca bnu tür önerileri ve bu mining sistemiine üye olacaklar için telegramda oluşturdum. Burada iletişimde olabiliriz elimden geldiğince destek olabilirim.
Firma HOB şirketine bağlı kruuluş olduğunudabelirteym.
Oyunun detaylı videosu için TIKLAYINIZ
Site adresi için tıklayablirsiniz.
Telegram kanalımıza katılmak içiin tıklayabilirsiniz.
Telegramdan yazan arkadaşlara olabildiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Ya da daha önce kaydolup kazanc elde edip sorun yaşayanlar vb. var ise onlarda paylaşımlarda bulunabilir. İyi forumalr diliyorum.
Edit1 Bugün 2. Para çekme işlemimde para yatırmaya gerek kalmadan Dogecoin olarak talep verilen hesaba yansıtıldı.