-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar selam https://paranbende.com/ U sonunda Açmış bulunmaktayız reklamlar çıkmadan Önce WM aracında paylaşmak istedim sonuçta buranın bu projeyi başlatmasanın benim açımdan çok faydası oldu sitele şuan çekim limiti yokdur sebebi ise güvenirlik sağlamak Aslında Siteye bi kayıt olup Eksik kalan yerleri söylerseniz benim içim de iyi olur
Ek olarak reklam ücretleri hakkında bilgi alabilmek için canlı desteğe yazabilirsiniz Bugun Toplamı 500 k olan sayfalara reklam Verdireceğim yeni Açılmış olsak bile kitle olarak sağlam bi giriş bekliyorum site hakkında fotoğraf ekliyorum
Siteye şuan 5 adet görev eklenmiştir test edebilirsiniz
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: enisbne (06.02.2024 14:53)
Smmturkish.com paranbende.com
istediğiniz Php yazılımları Ve 3d parçaları basılır
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Cud (06.02.2024 14:53)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba sayfaya Dün katılmama Rağmen Sitemi direk Kayıt olduğum zaman Paylaşmıştım Site Dün açılmasına Rağmen Şuan 50 üye ve 600 hitle günü kapatıp yeni güne başladı (gece 4 den sonra 140 kişi giriş yapmış) Sitemizin amacını coğunuz anlamıştır zaten Görev Yap para kazan Mantığı ile Çalışıyor Sizlerde Sitenize , instgaram , tiktok hesabınız için görevler verdirip elimizdeki kitleyle organik sonuçlar elde edebilirsiniz (Sizin bize verdiğiniz ücreti binevi size zaten görev yaptıkça geri veriyoruz :) ) ek olarak site müşteri paneline banner reklam alanına anlaştığım gün ve ücrete göre reklamınızı koydurabilirsiniz
sitemizin adresi: Paranbende.com
gün içinde yaklaşık Toplamı 700k olan hesaplara reklam verdirilcektir bunuda Göz önünde bulundurabiliriz
Smmturkish.com paranbende.com
istediğiniz Php yazılımları Ve 3d parçaları basılır