Öncelikle merhaba sevgili ziyaretçi.Bu siteye internetten para kazanmanın yollarını aramak için girdiğinizi biliyoruz,fakat size para kazandırmak gibi bir imkanıımız yok sizlere sadece bir kaç öneri ve tavsiyede bulunacagız.
İlk öncelikle bugün googlede arattıgınız sizin karsınıza bir sürü siteler cıkakr anket doldur para kazan,sunu yap para kazan bunu yap kazan derler ve peşin sıra gider.Fakat su varki para kazandıran insanlar ilk önce sizin paranızı isterler.Yani bir kitapcık satmakla baslarlar bir işe.Ama su varki senin zaten durumun belli ek iş aramıyorsan bile bu işi paraya ihtiyacın olduıgu icin yapıyorsun eee ne anladık ki biz bu işten.Ahh diyeceksin ki kazandırmıyorsa niye satsınlar evet kazandırıyordur belki ama günde belkide saatlerce duracagınız bir sistemdir.Yani böylesi sistemlerle ugrasıp saga sola link atmakla ugrasıp sonra ana bacı düz gidecek insalarada göz yummak yerine bizim sizlere farklı tavsiyelerimiz olacak.
Bugün aslında bir çogunuz bilmez asıl para farklı yerlerde var ve ben eminim ki su aramaya gelen cogu kişi bayanlardır ve en cok ekmekte onlara vardır.
Peki nedir sizin yapacagınız.Şöyle acıklıyım makale yazacaksınız,facebook sayfası yöneteceksiniz,haber editörü olacaksınız yani kısaca ek iş niyetine iyi calısırsanız gercekten asgari ücrete yakın calısacaksınız.
Peki ben makalden anlamam etmem diyen var sanırım içinizde,emin olun cok basit bir olay ben bbaslıklara göre ayarlıyacagım size simdi nasıl yapılır edilir diye.Ki zaten iş alacagınız siteler sizlere bu konuda yardımcı olacakatır.Ama şu uyarımı unutmayın bu makalemi okuduktan sonra tamam sen dediğin de haklısın diyorsanız hemen vereceğim kategorilerde birer örnek makale yazıp saklayın.Belki iş verecek kişi sizden bir örnek isteyebilir.Şimdi gelelim kategorilere.
Yemek Tarifleri : Bugün bir çok bayanın girdiği yemek tarifleri sitesinde gördüğünüz gibi farklı farklı yemek tarifleri yazan bayanlar var.Peki bunlar zevkine mi yapıyor kısmen ama bir cogu parası icin yapıyor sizde öyle y7apacaksınız.Şimdi efendim yemek tarifi sitesi icin makale yazımı söyledir.slında buna girmeden önce özgünlük diye bir ifadeden bahsedeyim.İş veren belki sizden komple belkide kısmen özgünlük ister.Nedir buı özgünlük derseniz yani ben sizin yazınızı googlede arattıgım zaman bulmayım.Yani bulamaıyıom ki o yazı sadece benim sitemde olsun misalen böyle birşey.İşte sizde bööyle yapacaksınız.
Şimdi kuru fasulye tarifimizi yazalım.Bildiğimiz kuru fasulyenini tarifi nasıl değiştirilir değilmi şöyle.
Merhaba hanımlar ve beyler.Sizlere bugünkü yemek tarifi paylaşımımızda türk kültürünün vazgecilmez bir yemegi olan Kuru Fasulyenin tarifini vereceginiz.Efendim tarifimizin malzemeleri sırasıyla şöyledir.Bir kuru soğan,sonra güzel bir yeşil biber ve küçük küçük minnacık dogranmıs patates,ve kokusuyla iştah acan nane.Evet malzemelerimizde hazırsa hemen yapılışına gecelim....
Yani olayı anladınız sanırım.Söyle söyleyim yazı yazıyormus gibi değilde sanki karsıda herseyi gönlünüzce konustugunuz biriyle muhabbet ediyormus gibi anlatın o heves olsun.Ve sizlere tavsiyem ne kadar cok yazarsanız yani kelimeniz ne kadar cok olursa ( sacmalayan kelimeler kurmamak kaydıyla) o kadarda cok getirisi olur.
Buna benzer yazabileceginiz alanlar.Sağlık,evlilik,moda,giyim v.s gibi şeylerde mevcuttur.Yani yazmaktan korkmayın.Zaten cogu iş veren size kaynakta veriri işte su siteden al v.s gibi sizlerde o sitedeki yazılara bakarak kendinize göre yorum özgünlük v.s katarak yazıyı zenginleştirebilirsiniz.AYnı sekilde film siteleri için iş verenler oluyor adam mesela sadece acıklama kısmına bir yorum yani filmi anlatan yazı yazmanızı istiyor ( genelde 1 tl ) sizde sinemalar.com a girip filmi aratıp orada acıklama var zaten onun da dediğim gibi özetini cıkarıp özgünleştirebilirsiniz.Ayrıca filme yapılan yorumlaara bakarakta yazınızı dahada zenginleştirebilirsiniz.
Yani örnek vermek gerekirse daha cok cok seyler var bu işlerle emin olun bizzat yi kazanan insanları biliyorum.Ahh olurda bana bir yolla ulasırsanız sen ne kadar kazanıuyon diye birşey sormayın cünkü ben kazanmyıorum :) Ben bu işleri yapmıyorum cünkü kendi sitelerimle meskulum.
Peki en önemli hususlara geldik nereden müşteri bulacaksınız.Şimdi size vereceğim sitelere üye olmanız zor biliyorum ama şöyle yapalım info@dinivideolar.net - skype : ebulfeth1987 ilk önce beni ekleyiniz ve size vereceğim kategoerileri sıkı takip ediniz bir konu acıldıgında bana ulsırsanız bende sizin adınıza anlasırım kabul ederlerse.Bunun karsılıgında benim hiç bir ücret beklentim yoktur sebebini acıklıyıcagım en altta.
Wmaracı Editörlük İşleri - Wm Aracı Makale İşleri - *** Editörlük İşleri
Şimdi bir iki husus paylasmak istiyorum.Arakadaslkar burası sanal ortam her zaman herkese güvenmek söz konusu değildir.O yüzden olurda iş veren işinizin karsılıgı olan ücreti size ödemez olabilir **************da var iyi niyetli insanlarda o yüzden öyle birşey olursa vazgecmeyin.Ben sizlerden herhangi bir ücret talep etmiyorum bu işte aracılık yaparken sebebi su benimde maddi durumum cok iyi değil zamanında cok bu konuda işler aradım ama bnaktım ki biri 30 tl biri 50 tl gibi paralar istiyorlar.Ve kazandırcakmı Allah bilir.O yüzden sizden ricam eger bu işe niyetli iseniz hobi olsun veya durumum var kenarda az da fazladan olsun diyorsanmız yapmayınız.Gercekten ihtiyacı olan zor durumda insanalrın önünü acın vesselam...