lostyazilim

Sıfır Risk ve Hiçbir Ücret Ödemeden Tatlı Siparişim Ortaklığı

9 Mesajlar 1.501 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Tatlı Siparişim Ortaklığı
Merhaba Arkadaşlar;
Tatlisiparisim.com, Türkiye’de tatlı sektörüyle ilgilenen tüm firmaları tek bir çatı altında toplayan bir sitemdir. Sitemizin kuruluş amacı, tatlı sektörüyle ilgilenen firmalara kazanç sağlamaktır. Bu sayede internet kullanıcılarının tatlı ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.

Tatlı Siparişim Ortaklığı Nasıl Yürüyor?
Tatlisiparisim.com ortaklığından kısaca bahsetmek istiyoruz.
Projemize hiçbir ödeme yapmadan sıfır riskle ortağımız olabilirsiniz. Tatlı Siparişim garantili bir şekilde ömür boyu ortaklık sunmaktadır. Hatta tatlisiparisim.com üzerindeki hisselerinizi devredebilir veya yakınlarınıza miras bırakabilirsiniz.
Tatlı Siparişim; her şehirden belirleyeceği beş (5) kişiye ortaklık sunacaktır. Büyükşehirlerde kişi sayısı değişkenlik gösterebilir. Her şehir için toplamda %20 ortaklık payı mevcuttur.

Peki Ortaklarımızdan Ne istiyoruz?
Tatlı Siparişim, hisse sahibi olduğunuz şehirdeki firmaları bünyesi altına alınmasını istemektedir. Böylelikle o şehirdeki kazancınız yükselecektir. Bu projeyi ortaklarımızla başarıp hedeflerimize birlikte yürümeyi ve kazançlarınızı katlayarak projeyi ebediyete kavuşturmak istiyoruz.

Tatlisiparisim.com Yönetimi

wmaraci
reklam

Telepoon Telepoon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Danışman
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 10 / 34
  • Ticaret 1, (%100)
Çok güzel bir sistem başarılar dilerim. Bende de tatlidondurma.com var :)

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Telepoon adlı üyeden alıntı

Çok güzel bir sistem başarılar dilerim. Bende de tatlidondurma.com var :)

Teşekkürler hocam. paramız buna yetti geliştirebilirsek daha iyi projelere imza atmayı duşunuyorum. Size de başarılar dilerim:=)

interplus interplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 40 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
sitenizi incelediğimde sisteme kayıtlı bir firma göremiyorum, (var olup gözümden kaçtıysa şimdiden özür) sitenin şuanki haliyle ortaklık bulmak gerçekten çok zor siz site yöneticileri referans olarak bence kendi eş dost bir şekilde firma dahil etmeniz gerekmektedir aksi halde kimse böyle bir sistemi umursamaz. firmanın yoğunluğu arttığında bizler otaklığa daha sıcak bakabiliriz. sistem çok güzel kolay gelsin başarılar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

interplus adlı üyeden alıntı

sitenizi incelediğimde sisteme kayıtlı bir firma göremiyorum, (var olup gözümden kaçtıysa şimdiden özür) sitenin şuanki haliyle ortaklık bulmak gerçekten çok zor siz site yöneticileri referans olarak bence kendi eş dost bir şekilde firma dahil etmeniz gerekmektedir aksi halde kimse böyle bir sistemi umursamaz. firmanın yoğunluğu arttığında bizler otaklığa daha sıcak bakabiliriz. sistem çok güzel kolay gelsin başarılar.

Hocam bu ortaklık talebim zaten şu yönde hiçbir ücret ödemeden sadece bulundukları sehirin temsılcılıgını yapacaklar. Proje tuttuğunda ömür boyu o sehirdeki yuzdelıgı hesabına gecılecek baslangıc ıcın herkesın bır katkısı olsun ıstıyorum suan tek basımayım ıl ıl gezemem turkıyedekı tatlı sektorunu ele alabılırsek diğer projelerıme kapı acacagım hatta bu projemde bana yardımcı olanlara dıger projelerımde de ortaklık sunmayı dusunuyorum

interplus interplus Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 40 / 21
  • Ticaret 1, (%100)

backstreetboy adlı üyeden alıntı

Hocam bu ortaklık talebim zaten şu yönde hiçbir ücret ödemeden sadece bulundukları sehirin temsılcılıgını yapacaklar. Proje tuttuğunda ömür boyu o sehirdeki yuzdelıgı hesabına gecılecek baslangıc ıcın herkesın bır katkısı olsun ıstıyorum suan tek basımayım ıl ıl gezemem turkıyedekı tatlı sektorunu ele alabılırsek diğer projelerıme kapı acacagım hatta bu projemde bana yardımcı olanlara dıger projelerımde de ortaklık sunmayı dusunuyorum

Hocam Projeniz güzel allah yardımcın olsun, nacizane fikrim 81 ilden ziyade bulunduğunuz şehri pilot il seçerek o şehirden başlayıp ilerlerseniz daha başarılı olur kanaatindeyim, ve sonrasında bizde bulunduğumuz şehirlerden destek veririz tabikide neden olmasın.

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

interplus adlı üyeden alıntı

Hocam Projeniz güzel allah yardımcın olsun, nacizane fikrim 81 ilden ziyade bulunduğunuz şehri pilot il seçerek o şehirden başlayıp ilerlerseniz daha başarılı olur kanaatindeyim, ve sonrasında bizde bulunduğumuz şehirlerden destek veririz tabikide neden olmasın.

Teşekkür ederim sitemiz zaten 20-25 gundur yayında bos sisteme uye olanlar var tatlı siparişi yazıldıgında ılk sayfadayız zaten bulunan ıllerın tatlı ve tatlı sıparısı kelımelerındede ılk sıralardayım pasta sıparısı kelımesınde ıkıncı sıradayım aslında bedava reklam yapacagım bır formul var aklımda daha cok kıtleye ulastırabılecegım ama bır yazılımcıya ıhtıyacım var o yuzden yavas ılerlıyoruz denebılır pilot bolge olarak antalyadaki arkadaslarım fırmalarla gorusmeye baslamıs 7-8 pastaneye gıdılmıs hepsı olumlu yanıt vermıs %8 komısyon alıcamızı soyledık baslangıc olarak onlarda ılımlı yaklasmış biraz emek sarfedılırse bu projedende hep bırlıkde ekmek yıyecegımızı dusunuyorum.

byreca byreca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
benim aklıma gelmişti bu yemeksepeti benzeri ama tatlı,pasta sektörüne yönelik olacaktı bir kaç araştırma yapınca benzer siteler görmüş vazgeçmiştim.Umarım başarırsınız.Hayırlı işler

• Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

byreca adlı üyeden alıntı

benim aklıma gelmişti bu yemeksepeti benzeri ama tatlı,pasta sektörüne yönelik olacaktı bir kaç araştırma yapınca benzer siteler görmüş vazgeçmiştim.Umarım başarırsınız.Hayırlı işler

Teşekkürler hocam bu proje zaten bizim bütçemizin kısıtlı olduğundan yapıldı. Bizi diğer projelerimize götürmesini hedefliyoruz. bakalım sonuç ne olacak:=)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al