Arkadaşlar;
Kendi pazarlama işinizi sermayesiz kurmak ister misiniz? Malumunuz yeni trend hizmet sektörü ve pazarlama bu sektör içinde çok büyük bir öneme sahip,
Peki Satış temsilcisi olarak pazarlama konusunda bir birikiminiz var ve para kazanmak istemez misiniz? Hemde hiçbir sermaye şartı aramadan belli bir kota uygulaması olmadan ve mesai kavramı omadan?
Ben ve eşimin yaptığı müşteri temsilciliği faaliyetinde sadece bizim referansımızı alarak ürünleri firmanın sitesinden girerek hemde %40-50 oranında bir kar marjıyla müşterilerinize ailenize eşinize dostunuza satarak çok iyi rakamlar kazana bilirsiniz..
Sizde kendi ekibinizi kurabilir ve kurduğunuz bu ekibin satışlarından çok yüksek primler alabilirsiniz..
Sisteme giriş ve satış temsilcisi olabilmek için ayrıntılı bilgiye ihtiyacınız var ise bana ulaşabilir ve sizde çok iyi prim ve kar oranlarıyla kendi işinizin patronu olabilirsiniz..
Not: Arkadaşlar Bu Mesajdaki İŞ KESİNLİKLE TİTAN ZİNCİRİ HAYALİ PARA VS DEĞİLDİR. BÖYLE DÜŞÜNENLER LÜTFEN YAZMASIN. BURADAKİ TEK OLAY KİŞİNİN KENDİNE GÜVENİ VE GERÇEKTEN BEN PARA KAZANABİLİRİM DEMESİDİR.
+
KİMSE KİMSENİN SIRTINDAN GEÇİNECEĞİ BİR SİSTEM DEĞİLDİR. DESTEK DESTEĞİ DOĞURUR MANTIYLA DEVAM EDİYORUZ.
ARKADAŞLAR ŞUANA KADAR 2 ARKADAŞIMIZ ARAMIZA KATILDI İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.