lostyazilim

Kendi İşinizi Sermayesiz Kurmak İster misiniz?

17 Mesajlar 2.348 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar;

Kendi pazarlama işinizi sermayesiz kurmak ister misiniz? Malumunuz yeni trend hizmet sektörü ve pazarlama bu sektör içinde çok büyük bir öneme sahip,
Peki Satış temsilcisi olarak pazarlama konusunda bir birikiminiz var ve para kazanmak istemez misiniz? Hemde hiçbir sermaye şartı aramadan belli bir kota uygulaması olmadan ve mesai kavramı omadan?

Ben ve eşimin yaptığı müşteri temsilciliği faaliyetinde sadece bizim referansımızı alarak ürünleri firmanın sitesinden girerek hemde %40-50 oranında bir kar marjıyla müşterilerinize ailenize eşinize dostunuza satarak çok iyi rakamlar kazana bilirsiniz..

Sizde kendi ekibinizi kurabilir ve kurduğunuz bu ekibin satışlarından çok yüksek primler alabilirsiniz..

Sisteme giriş ve satış temsilcisi olabilmek için ayrıntılı bilgiye ihtiyacınız var ise bana ulaşabilir ve sizde çok iyi prim ve kar oranlarıyla kendi işinizin patronu olabilirsiniz..

Not: Arkadaşlar Bu Mesajdaki İŞ KESİNLİKLE TİTAN ZİNCİRİ HAYALİ PARA VS DEĞİLDİR. BÖYLE DÜŞÜNENLER LÜTFEN YAZMASIN. BURADAKİ TEK OLAY KİŞİNİN KENDİNE GÜVENİ VE GERÇEKTEN BEN PARA KAZANABİLİRİM DEMESİDİR.
+
KİMSE KİMSENİN SIRTINDAN GEÇİNECEĞİ BİR SİSTEM DEĞİLDİR. DESTEK DESTEĞİ DOĞURUR MANTIYLA DEVAM EDİYORUZ.

ARKADAŞLAR ŞUANA KADAR 2 ARKADAŞIMIZ ARAMIZA KATILDI İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.

wmaraci
reklam

metapak metapak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 134 / 491
  • Ticaret 19, (%100)
pmden ürün hakkında bilgi alabilir miyim?

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Network marketing sistemi.

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

JonnedRyan adlı üyeden alıntı

pmden ürün hakkında bilgi alabilir miyim?

pm iletildi

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

Hermes adlı üyeden alıntı

Network marketing sistemi.

bir nevi ama şöyle söyleyeyim burada sermaye şartı olmadığından ve bir devamlılık zorunluluğu olmadığından kendi işi olarak görenler çok iyi kazanca sahip oluyorlar..

DesignTr DesignTr HODL ! Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yatırımcı, Grafik Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1217
  • Beğeniler 99 / 373
  • Ticaret 6, (%100)
ürün hakkında bilgi alabilirmiyim

Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

• Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
vuslatim yıllar önce çoğunu denedim. Çoğunda da zaten bir sermaye şartı yok, devamlılık şartı yok. Ve bu işin düzgün bir kazancı da sonu da yok. Boş iş.

Bu sistemin diğer adı "titan saadet zinciri" dir. Üsttekilerin ceplerini doldurur, sisteme giren her kişi. 3 kuruş kazanacağım diye çevresindeki herkesi, ailesi dahil sisteme sokmaya çalışır ama sonuç hüsran olur.

Kimse boşuna bulaşmasın bu titan zincirlerine. Zaman kaybı.
emreqrl

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

DesignTr adlı üyeden alıntı

ürün hakkında bilgi alabilirmiyim

PM gönderildi.

• Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)

Hermes adlı üyeden alıntı

vuslatim yıllar önce çoğunu denedim. Çoğunda da zaten bir sermaye şartı yok, devamlılık şartı yok. Ve bu işin düzgün bir kazancı da sonu da yok. Boş iş.

Bu sistemin diğer adı "titan saadet zinciri" dir. Üsttekilerin ceplerini doldurur, sisteme giren her kişi. 3 kuruş kazanacağım diye çevresindeki herkesi, ailesi dahil sisteme sokmaya çalışır ama sonuç hüsran olur.

Kimse boşuna bulaşmasın bu titan zincirlerine. Zaman kaybı.

:) Düşünceye her zaman saygı duyarım ama bilgi yetersizliği ve cahilce uyarılarda çok güldürüyor beni. Titan zinciri farklı bir olay titan zincirinde ürün yok hayal paralar var.. Buradaki de çok farklı ben 6 aydır yapıyorum ve çok memnunum Üsttekilerden kasıt tam anlayamadım buradaki durum kişilerin yaptığı satışlar yani kişi parasına kendi hükmediyor sizin dediğiniz olay farklı sanırım.

Düzgün kazançtan kasıt devlet dairesi gibi oturayım ( zaten zihniyet genelde bu )efor sarf etmiyim sadece laf yapayım para kazanayım ise en iyisi dilencilik ) ise zaten normal yaşantıda da sadece boğaz tokluğuna çalışanlardan bunları görüyoruz.

• Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
vuslatim madem o kadar düzgün bir iş ürünün markasını söyleyin, gizlemeyin! Burada millete boş hayaller sunmayın. Network marketing işinden kim doğru düzgün para kazanmış, üsttekiler hariç?

Sizde kazanmış olsaydınız şuan burada değil, kurduğunuz ekiple seminlerde olurdunuz. Ama ağınız ne kadar genişlerse o kadar daha iyi tabi, sizde haklısınız.

Avon, forever living, amway, oriflame vb birçok firma sizin dediklerinizi söylüyor zaten. Hayali para değil, gerçek para. Sisteme giren her kişi merdivene basamak oluyor. Milletin sırtından geçinmeye devam.
Anil22

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al