lostyazilim
tr.link

MMM Türkiye ile para kazanmaya başlamak

2 Mesajlar 821 Okunma
acebozum
tr.link

MEGAMEX MEGAMEX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek MMM TÜRKİYE YÖNETİCİ
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad U** Ç**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
MMM Türkiye ile para kazanmaya başlamak gerçekten çok çok kolay.
Yapmanız gereken sadece üye olmak ve sonrasında insanlara yardım etmek . Sonrasında başka insanlar da size yardım edecek bu kesin ve nettir.

Sistemin işleyişi kısaca şu şekilde oluyor.

Üye oluyorsunuz
PH ( Yardım et ) ile ne kadar yardım edebileceğinizi kendiniz seçiyorsunuz Min. 10 TL ile Max. 10000 usd karşılıgı talep toplamı açabilirsiniz.
Sistem talebinizi açtığınız andan itibaren size günlük %1 kazanma hakkı sağlıyor. Bu aylık %30 a eşittir.

Talebi açtınız kime yardımda bulunacağım ? diyorsunuz şimdi.

Sistem sizi rastgele şekilde sizin gibi gerçek insan olan diğer üyeler ile eşleştirecek. Bu üyeler daha önce başkalarına yardım etmiş ve şimdi yardım alma ( GH ) talebi açmış kişiler.

Eşleşme süresi için kesinbir tarihiniz yok 1 günde de PH ( yardım talebiniz ) 'ınız tek veya birçok kişi ile eşleşebilir 30-60-90 .. gündede

Ancak siz talebi açtığınız andan itibaren günde %1 kazanmaya başladınız bile.

Şimdi de şu soruyu soruyorsunuz muhtemelen " Nezaman ben para alacağım?"

PH yanı yardım etme talebınızde belırttığiniz miktarı insanlara yardım olarak yolladığınızda artık 30 günü doldurduysanız hemen sizde para alabilirsiniz ve alacaksınız.

Sizin tavsıyenizle başkaları da üye olursa onların yardım ettikleri miktar üzerinden %10 kazanacaksınız ve bu %10 da aylık %30 size kazandıracak.

Ekibinizi kurarbilecek çevreniz var ise 10 adet aktık yardım sağlamış uyeden sonra yöneticilik talebinizi yapabilirsiniz. Ozaman da %5-%3-%1-%0.25 ..... olarak derinlikten kazanmaya başlamış olacaksınız.

Sisteme giriş için belirli bir tutar yok tamamen size kalmış bır tutar ile giriş yaparak deneyın ve özellikle ilk başlarda yüksek rakamla girmeyin önce görün nasıl işlediğini ve sonra isterseniz tutarı yükseltebilirsiniz.

Çok önemli bir nokta . Sistemin içinde havuz hesabı kesinlikle yok siz , sizin gibi üye olan insanlara gönderip alıyorsunuz.

Sistem isterseniz Bitcoin isterseniz banka havalesı ıle sıze katılma imkanı sağlıyor.

daha detaylı bilgi için bana ucinal@gmail.com adresımden ulasabılırsiniz.

Aşağıda vereceğim adresten gerçek üyelere ait sesli ve görüntülü videoyu izleyip nasıl kazanacağınızı görebilirsiniz. ( Para çekenlerin gönüllü olarak çektiği videolarda ne yatırdı ne cektı anlatımları )

www.mmmturk.com adresinden üye olabilirsiniz.

elektronikssl
webimgo

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Edittt