lostyazilim

Üye Ol,Üye Yap,Üye Başı 10 TL Kazan!!!

15 Mesajlar 2.400 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mertmetin mertmetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Konu iptal

wmaraci
reklam

KamonSlendy KamonSlendy back end developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Back End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
ödeme kanıtı ? güvence varmı ? paypal varmı ?

realcorumlu realcorumlu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 89
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 9, (%100)
konu yanlıs açmısım özür...

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

KamonSlendy adlı üyeden alıntı

ödeme kanıtı ? güvence varmı ? paypal varmı ?

güvence ve ödeme kanıtı siteye girip üyelik için giriş yaptığınızda görebilirsiniz. 24 saat içinde ödeme yapılır. ne kadar paran varsa çekme talebinde bulunabilirsin.Ödemeler paypal ve ptt yoluyla olmaktadır. Sadece para çekme esnasında ister 10 lira isterse 1000 liran olsun 5 lira işlem ücreti alıyorlar.Çok kazançlı bir sistem.Hemen katılmanı tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci

KamonSlendy KamonSlendy back end developer Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Back End Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
ben kanıt görmeden üye olmam ki zaten üye olarak kanıt görmek çok saçma

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

yazılanlara ek olarak .tk site ne kadar güven veriyor sadet zinciri vardı bir zamanlar onun mantığı ama insan biraz para harcayıp com net olmadı org domain alır .tk nedir arkadaşım ne kadar güvenilir olabilirsinizki bu uzantıyla

kullanacağımdan değil ama ergenlik çağlarımda bol bol netten para kazanmaya uğraşmıştım bu yüzden yorum yapma ihtiyacı duydum

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

ubrtrade adlı üyeden alıntı

yazılanlara ek olarak .tk site ne kadar güven veriyor sadet zinciri vardı bir zamanlar onun mantığı ama insan biraz para harcayıp com net olmadı org domain alır .tk nedir arkadaşım ne kadar güvenilir olabilirsinizki bu uzantıyla

kullanacağımdan değil ama ergenlik çağlarımda bol bol netten para kazanmaya uğraşmıştım bu yüzden yorum yapma ihtiyacı duydum

ben sisteme üyeyim ve para kazanıyorum.sizlerinde benim üyeliğim aracılığıyla üye olmanız için öyle bir site açtım.Çünkü bu sisteme daha önce üye olmuş bir kişinin referansıyla üye olabilirsiniz.blogspot.com.tr uzantılıydı.tk uzantı aldım.uzun uzun yazıyım derseniz onu da yazarım sorun değil ama; uzantı kısa olursa aklınızda daha iyi kalır.bu site resmi site değil.resmi siteye benim siteden gidebilirsiniz.

Bu sistem bir saadet zinciri değildir.Öyle olmuş olsaydı şuan site aktif kalamazdı.Şikayetler oldu;ama şikayetler boşa çıktı.Çünkü sistem diğerlerinden çok farklı.Güvenip güvenmemek size kalmış.En azından sistemi tüm detaylarıyla öğrenmeniz faydanıza olacaktır.Teşekkürler.

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)

mertmetin adlı üyeden alıntı

ben sisteme üyeyim ve para kazanıyorum.sizlerinde benim üyeliğim aracılığıyla üye olmanız için öyle bir site açtım.Çünkü bu sisteme daha önce üye olmuş bir kişinin referansıyla üye olabilirsiniz.blogspot.com.tr uzantılıydı.tk uzantı aldım.uzun uzun yazıyım derseniz onu da yazarım sorun değil ama; uzantı kısa olursa aklınızda daha iyi kalır.bu site resmi site değil.resmi siteye benim siteden gidebilirsiniz.

Bu sistem bir saadet zinciri değildir.Öyle olmuş olsaydı şuan site aktif kalamazdı.Şikayetler oldu;ama şikayetler boşa çıktı.Çünkü sistem diğerlerinden çok farklı.Güvenip güvenmemek size kalmış.En azından sistemi tüm detaylarıyla öğrenmeniz faydanıza olacaktır.Teşekkürler.

hocam sadet zinciri değilse sistem neye göre para kazandırıyor ? sizden para alıyor sonra benden aldığı para ile size komisyon ödüyor ister buna sadet zinciri ister titan deyin sitenin tek gelir kaynağı gelen aktif üyeler. reklam yok tıklama yok satış yok neyse kolay gelsin amacım konuyu baltalamak değil.

• Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

arkadaşım resmi siteye girdiğinizde üye olmasanız dahi ödeme kanıtlarını görebilirsiniz. Konuda belirtilen site üye referans sitesidir.Bu sitede sağlanan bağlantı aracılığıyla resmi siteye gidebilirsiniz.

ademd ademd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci,stajyer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 23 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Ne bu, bildiğimiz piramit sistemi mi ? Veya matrix, ne dersen işte. Sitenin tırtlığına mı yanayım yoksa para kazanmak için hiç bir sebep olmayan sisteme mi ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al