ubrtrade adlı üyeden alıntı

yazılanlara ek olarak .tk site ne kadar güven veriyor sadet zinciri vardı bir zamanlar onun mantığı ama insan biraz para harcayıp com net olmadı org domain alır .tk nedir arkadaşım ne kadar güvenilir olabilirsinizki bu uzantıyla

kullanacağımdan değil ama ergenlik çağlarımda bol bol netten para kazanmaya uğraşmıştım bu yüzden yorum yapma ihtiyacı duydum

ben sisteme üyeyim ve para kazanıyorum.sizlerinde benim üyeliğim aracılığıyla üye olmanız için öyle bir site açtım.Çünkü bu sisteme daha önce üye olmuş bir kişinin referansıyla üye olabilirsiniz.blogspot.com.tr uzantılıydı.tk uzantı aldım.uzun uzun yazıyım derseniz onu da yazarım sorun değil ama; uzantı kısa olursa aklınızda daha iyi kalır.bu site resmi site değil.resmi siteye benim siteden gidebilirsiniz.

Bu sistem bir saadet zinciri değildir.Öyle olmuş olsaydı şuan site aktif kalamazdı.Şikayetler oldu;ama şikayetler boşa çıktı.Çünkü sistem diğerlerinden çok farklı.Güvenip güvenmemek size kalmış.En azından sistemi tüm detaylarıyla öğrenmeniz faydanıza olacaktır.Teşekkürler.