Arkadaşlar iPhone 7 almayı düşünüyorum.Şuan aşağı yukarı her yerde 32 gb'lık modeli 3000 liradan satılıyor.Sizce bu fiyata alınır mı?
Daha önce sadece Android telefonlar kullandım.Şuan LG G3 kullanıyorum.Çıldırıcam çok yavaş
iPhone 7 fiyatının hakkını veriyor mu? |
21 Mesajlar | 4.618 Okunma |
tevfikaktunc iphone 7, xiaomi mi6 ve 1+5 gibi telefonların yanında acınası kalıyor, DarkJoueur , bu sene çıkmış amiral gemilerin hepsi ios ve iphone 8 serilerine kıyasla muazzam siz geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama söyledikleriniz android 8.0 ve xiaomi mi6 ve 1+5 gibi telefonların yanında komik kalıyor
hadi OnePlus 5 ile İphone 7 kıyaslayalım
bu telefonları 5 yıl kullanacağınızı düşünelim 1+5 600 mbps indirme hızı vaat ediyor 5G yakında ulaştığında İphone 7 kaç hız ile bağlanacak? 450 mbps
1+5 AMOLED ekran kullanıyor ki amoled enerji tasarrufu canlı renkler ve parlaklık olarak LCD yani İphone 7 nin çok üzerinde
2018 olacak iphone 8 standart modelinde bile en az 1080p olması gerekirdi aaa şu işe bak 720 plerde sürünüyor yine ama 1+5 ta 1080p mevcut buda daha iyi görüntü kalitesi demek hani 4K çektiğiniz fotoğrafları izlenen videoları dandik 720 de bakmak yerine daha kaliteli ekranda bakmak demek
1+5 gorilla glass ile korunuyor peki iphone 7 ? dandik bi cam düşürünce kırılmaya ayarlanmış resmen
1+5 6 ve 8 gb ram ile geliyor bu kadarı yok iosta 1 , 2 yeter diyorsunuz ben bir sürü uygulamayı bir anda açıp hepsi kaldığı yerden devam ederken ios tekrar tekrar başlatıyor aaa hepsini kapat butonunuzda yoktu dimi zor oluyor mu tek tek kapatmak ?
kamera kısmın baktığımızda iki telefonda mükemmel işler başarıyor burada pek fark var diyemem
dosya aktarma olarak 1+5 C tipi kullanıyor her türli İphone 7 den hızlı aa bide onu bunu atmak için saçma apple yazılımlarına gerek duymuyoruz
yapay zeka olarak google kullanıyoruz ki siriden iq olarak daha zeki ve daha insansı
batarya olarak her türlü on basar 1+5 iphone 7 3 saat batarya deneyimi sunarken 1+5 4,5 saat sunuyor 1+5 1,5 saatte şarj oluyor iphone 7 3 saat
dahili alan olarak 32 gb istemeyen biri telefona 3700 tl vermek zorunda OnePlus 5 128 GB ına 2700 tl veriyor arada bin tl fark var
performansa gelecek olursak 1+5 183 bin puanla antutuda iphone 7 ?180 bin yani her türlü 1+5 daha iyi
iphone fiyatının sürekli aynı olmasının sebebi tek ol olması ama android piyasası binlerce marka ve daha iyi telefonlar var 1+5 bu sene çıkmış olmasına karşın iphonedan daha ucuz ve daha iyi bir telefon