lostyazilim

Çok uygun fiyata insanlara istediğiniz cümleleri söyletin

12 Mesajlar 1.509 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

FurkanEmirce FurkanEmirce Eski adı: Ledmaster Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba arkadaşlar öncelikle,

Aklınızdaki cümleleri rastgele insanları çevirip kelime kelime söyletebilirim. Bu işe yeni atılacağımdan ötürü gösterebileceğim bir referansım yok. Referans olarak ne yapacağımı bilemedim ve gitmişkende işe hemen başlıyayım dedim.

Fakat referans olarak 4 Kelimesi (4 Farklı Kişi) = 10 TL olarak fiyat açılışı yapmak istiyorum ilk işlerde.

(Normalde 2 kelimesi 10 TL veya 3 Kelimesi 10 TL olarak yapıyor benim bildiğim kişiler.)

Detaylar bunlar eğer sizde bir yakınınız için bir cümle söyletmek istiyorsanız (doğum günü, sevgilinize bir mesaj) veya site tanıtımı.

Bana PM'den ulaşabilirsiniz teşekkürler şimdiden.

(Ücret hesaplanıp yarısı iş başı alınır. İş bittiğindede diğer yarısı alınarak iş teslim edilir. Referanslar oturunca daha detaylı açıklamalar yapacağım iş hakkında.)

(Bizden kaynaklı bir sorun olduğunda aldığımız yarısı iade edilir.)
(Videolar professiyonel SLT fotoğraf makinasıyla + tripod kullanılarak çekilir.)
suataydin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

demirkurt94 demirkurt94 www.BizimSMS.Mobi Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bizim SMS
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 133 / 143
  • Ticaret 114, (%99)
2kelimesi 10tl mi? konuyu baltalamak için değilde gerçekten işin piyasası bu şekilde mi?

Ben 3 farklı şehri dolşarak 40 farklı mekanda 40 farklı cümle ile yapmıştım başkasına yaptırsam ohooo o :)

bir de size tavsiyem hangi şehirde çekim yapacaksınız onu belirtmeniz sizin için daha iyi olur bence

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

demirkurt94 adlı üyeden alıntı

2kelimesi 10tl mi? konuyu baltalamak için değilde gerçekten işin piyasası bu şekilde mi?

Ben 3 farklı şehri dolşarak 40 farklı mekanda 40 farklı cümle ile yapmıştım başkasına yaptırsam ohooo o :)

bir de size tavsiyem hangi şehirde çekim yapacaksınız onu belirtmeniz sizin için daha iyi olur bence

Hocam mesela bionlukta yapan var, 3 kelimesi 10 TL. Yabancı birine söyletirse 1 kelimesi 10 TL alıyor :D Fiyatlar uçuk yani tabi ne söyleticeğinizede bağlı olabilir.

Ben Eskişehir'de yapıyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için. .)

demirkurt94 demirkurt94 www.BizimSMS.Mobi Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Bizim SMS
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 589
  • Beğeniler 133 / 143
  • Ticaret 114, (%99)

Ledmaster adlı üyeden alıntı

Hocam mesela bionlukta yapan var, 3 kelimesi 10 TL. Yabancı birine söyletirse 1 kelimesi 10 TL alıyor :D Fiyatlar uçuk yani tabi ne söyleticeğinizede bağlı olabilir.

Ben Eskişehir'de yapıyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için. .)

bionluk gerçekten pahalı :) bence ilk giriş açısından fiyatları daha makul yapmalısınız bence. Eskişehiri bilmiyorum tabi güzel yerleri vardır fakat Türkiye geneli sipariş aldığınızda ve örneğin ben eşim annem vs. için video hazırlatıyorum hazırlattığımda kişinin az buçuk bilindik yerleri de görmesi gerekiyor genelde bu da istanbul silüeti oluyor. Bu bakımda eskişehir biraz daha geri planda kalıyor. Ama fiyat konusunda ve montaj konusunda sahnelerin bitiş başlangıçlarını iyi ayaralyıp kendinizi ispat ettikten sonra fiyatlar tamamen size kalmış olabilir. Mesala kişiden ne söylenecekleri almak yerine kişsi bilgileri alıp konsepti sizin ayarlamanız da daha iyi olabilir mesala. Nacizane bir tavsyede bulundum :) iş sizin işinizi inşallah başarılı olursunuz. Ama işinizi bionluk da falan yapmayın %40 %50 lerde bildiğim kadarıyla komisyon kesiliyor yani 10 tl lik iş aslında 5 tl ye geliyor... HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR. Yaka mikrofonu ve ya süngerli mikrofon kullanmayı ihmal etmeyin slr makinenin mikrofonu çok ses alıyor :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

demirkurt94 adlı üyeden alıntı

bionluk gerçekten pahalı :) bence ilk giriş açısından fiyatları daha makul yapmalısınız bence. Eskişehiri bilmiyorum tabi güzel yerleri vardır fakat Türkiye geneli sipariş aldığınızda ve örneğin ben eşim annem vs. için video hazırlatıyorum hazırlattığımda kişinin az buçuk bilindik yerleri de görmesi gerekiyor genelde bu da istanbul silüeti oluyor. Bu bakımda eskişehir biraz daha geri planda kalıyor. Ama fiyat konusunda ve montaj konusunda sahnelerin bitiş başlangıçlarını iyi ayaralyıp kendinizi ispat ettikten sonra fiyatlar tamamen size kalmış olabilir. Mesala kişiden ne söylenecekleri almak yerine kişsi bilgileri alıp konsepti sizin ayarlamanız da daha iyi olabilir mesala. Nacizane bir tavsyede bulundum :) iş sizin işinizi inşallah başarılı olursunuz. Ama işinizi bionluk da falan yapmayın %40 %50 lerde bildiğim kadarıyla komisyon kesiliyor yani 10 tl lik iş aslında 5 tl ye geliyor... HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR. Yaka mikrofonu ve ya süngerli mikrofon kullanmayı ihmal etmeyin slr makinenin mikrofonu çok ses alıyor :)

Çok haklısınız hocam, zaten en kısa zamanda kendim için bir referans yapıcam. Ozaman hepsi oturucaktır. Yaka mikrofonu var kullanabilirim yani. Teşekkürler önerileriniz için tekrar.
demirkurt94

kişi bu mesajı beğendi.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
kime ne söyletiyorsnuz tam olarak anlayamadım ben :o

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

kime ne söyletiyorsnuz tam olarak anlayamadım ben :o

Mesela örnek veriyorum bir arkadaşınızın doğum günü.

"Doğum günün kutlu olsun deniz"

Bu tür cümleleri rastgele kelime kelime ayırarak insanlara söyletiyorum. Site tanıtımı, v.s aklınıza ne geliyorsa yani. Umarım anlatabildim :)

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Mesela örnek veriyorum bir arkadaşınızın doğum günü.

"Doğum günün kutlu olsun deniz"

Bu tür cümleleri rastgele kelime kelime ayırarak insanlara söyletiyorum. Site tanıtımı, v.s aklınıza ne geliyorsa yani. Umarım anlatabildim :)

tşk ederim ,site tanıtımı için örnek gösterebilirmisiniz

• Üyelik 11.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 221 / 190
  • Ticaret 13, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

tşk ederim ,site tanıtımı için örnek gösterebilirmisiniz

Çok isterdim fakat dediğim gibi referansım yok. Bunu yapanda görmedim doğum günü mesajları dışında. Aslına bakarsanız aynı mantık.

"En güncel ve en yararlı bilgiler için **** sitesini ziyaret edin."

gibi kelimelere ayırarak düşünün.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Çok isterdim fakat dediğim gibi referansım yok. Bunu yapanda görmedim doğum günü mesajları dışında. Aslına bakarsanız aynı mantık.

"En güncel ve en yararlı bilgiler için **** sitesini ziyaret edin."

gibi kelimelere ayırarak düşünün.

zaten referans demedim hocam ornek bir site internetten varsa

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al