Ledmaster adlı üyeden alıntı

Hocam mesela bionlukta yapan var, 3 kelimesi 10 TL. Yabancı birine söyletirse 1 kelimesi 10 TL alıyor :D Fiyatlar uçuk yani tabi ne söyleticeğinizede bağlı olabilir.

Ben Eskişehir'de yapıyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için. .)

bionluk gerçekten pahalı :) bence ilk giriş açısından fiyatları daha makul yapmalısınız bence. Eskişehiri bilmiyorum tabi güzel yerleri vardır fakat Türkiye geneli sipariş aldığınızda ve örneğin ben eşim annem vs. için video hazırlatıyorum hazırlattığımda kişinin az buçuk bilindik yerleri de görmesi gerekiyor genelde bu da istanbul silüeti oluyor. Bu bakımda eskişehir biraz daha geri planda kalıyor. Ama fiyat konusunda ve montaj konusunda sahnelerin bitiş başlangıçlarını iyi ayaralyıp kendinizi ispat ettikten sonra fiyatlar tamamen size kalmış olabilir. Mesala kişiden ne söylenecekleri almak yerine kişsi bilgileri alıp konsepti sizin ayarlamanız da daha iyi olabilir mesala. Nacizane bir tavsyede bulundum :) iş sizin işinizi inşallah başarılı olursunuz. Ama işinizi bionluk da falan yapmayın %40 %50 lerde bildiğim kadarıyla komisyon kesiliyor yani 10 tl lik iş aslında 5 tl ye geliyor... HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR. Yaka mikrofonu ve ya süngerli mikrofon kullanmayı ihmal etmeyin slr makinenin mikrofonu çok ses alıyor :)