-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Arkadaşlar cname kaydı silinmiş yada benzer birşey bloggerda düne kadar çalışan site gece kendi kendine girilmez oldu. Blogger panele giriş var fakat domain yazılarak napsak giremedik . Allah kahretsin ki yabancı sitede destek falan da alamıyoruz . Ücret karşılığında siteyi eski haline getirebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var .Saat 19 dan önce sitenin işler vaziyete gelmesi lazım yapabilecek olan konu altı + pm her türlü ulaşabilirsiniz . Referanslı olması tercih sebebim godady şifresi verilecek işlemler için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Destek alma mevzusu var 18 saati buluyor yalnız destekleri yardımcı olmak isterdim muhtemelende halledebilirim ama kesin olmadığım girişmek istemiyorum kolay gelsin size hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sağolun hocam ihs dışında hiç domainim yok bu da arkadaşımın domaini bir kez daha türk siiteden almanın değer ortaya çıktı ne sorunu çözebildim ne yardımcı birini bulabildim sıfırdan yönlendirme de yaptım yine olmadı öylece çaresiz çaresiz bekliyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla hocam açıkçası ben asıl Türk sitelere güvenmiyorum isimtescil ihs bence cebimizdeki paraya göz koyan firmalar..godaddy'de tek sorun bazen olayı anlamıyoruz mesela geçtiğimiz günlerde bi kampanyası vardı 0.99 dolara .com domain! lakin bir türlü alamıyorum sebep abd veya kanada vatandaşı olmak gerekiyormuş bende gittim 2.99 dolara aldım domaini :D
yani işin özü şu nasıl kullanacağınızı bilirsenz godaddy bizim Türk firmalarının hepsinden bin kat daha iyidir emin olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Yok yanılmayın yanıltmayın derim . İhs şu ana kadar 15 dk geçmeden cevapladı ne sorun çıktıysa anında çözdü . Godady de ualaşabileceğin diliyle anlaşabileceğin birileri yok . Domaini 2. el olarak almıştık arkadaşa yoksa sıfır olduğunda bedava verseler yabancı siteden almam . Sorun çözülünce ilk işim de ihs ye transfer etmek olacak .
Arkadaşlar konu güncel hala sorun çözülmedi sıfırdan bloggera yönlendirdim herşeyi ilk yaptığım çalışan haline getirdim fakat düzelmedi.
Ek Olarak: Sorun çözüldü iş yaptırıldı ...