lostyazilim
tr.link

Videolu Anlatım Çekecek Yazarlar Aranıyor ! [ Ücretli ]

23 Mesajlar 4.095 Okunma
acebozum
tr.link

izleyerekogren izleyerekogren Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

yUsUfAbaLI adlı üyeden alıntı

Çok Saçma Yapan adamın sizin Sitenizdeki videoyu izlenmesinden "onane" Videoyu çekiyorsa çektiği gibi belli bi ücretini almalı

Yorumunuz için teşekkürler.

elektronikssl
webimgo

LasVegas LasVegas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci, Girişimci, Proje Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Saçma sapan bir sistem kurmuşsunuz bu ücretlendirmeye klavyeye bile dokunmam. Kusura bakmayın ama resmen Sazan.avi arıyorsunuz

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

LasVegas adlı üyeden alıntı

Saçma sapan bir sistem kurmuşsunuz bu ücretlendirmeye klavyeye bile dokunmam. Kusura bakmayın ama resmen Sazan.avi arıyorsunuz

Baltalayıcı yorumlardan çok öneri yaparsanız daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.

LasVegas LasVegas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci, Girişimci, Proje Geliştirici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

izleyerekogren adlı üyeden alıntı

Baltalayıcı yorumlardan çok öneri yaparsanız daha sağlıklı olacağı düşüncesindeyim.

Tamam öneri: Video başına 2 lira vermeni öneririm...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

LasVegas adlı üyeden alıntı

Tamam öneri: Video başına 2 lira vermeni öneririm...

o sistemde her videolu anlatıma aynı ücret biçilmiş oluyor, böyle bir sistemde kişiler sadece videolu anlatım çekmek için çeker.Bizim amacımız kaliteli bir eğitim serisi sunmaları buna bağlı olarak ödüllendirilecekler.Önerinizi dikkate alacağım hem video başı hem izlenmeye yönelik bir sistem daha yararlı olacak sanırım.

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Selamlar ,

Sisteminiz yanlış değil öncelikle bunu anlayalım. Gayet doğru bir sistem fakat ücretler az. Videolu bir yazının 1000 izlenmesi için 5 TL çok düşük bir fiyat. Benim önerim bu fiyatı başlangıç için biraz daha yükseltmeniz. Sonrasında sitenizin hiti arttığında videoları çok ucuz bir fiyattan satılığa çıkarmak olacaktır. Atıyorum üye olan birisi videoyu izlemek istediğinde 20 kuruş ödemeli. Bu paranın yarısı sizin olur yarısı da videoyu çeken insanın olur. Bu sayede 1000 izlenmede siz 100 TL kazanırsınız videoyu çeken arkadaş 100 TL kazanır.

Bir diğer konu ise tasarım. Tasarımla çok uğraştım daha önce , tecrübelerime dayanarak söylüyorum biraz daha sempatik ve minimal bir tasarım kullanırsanız videolara ve sitenize olan ilgi artacaktır. Sonuçta siteye giren insan ilk olarak tasarımla karşılaşır her site için bu böyle. Tasarımdan aldığı randuman ile içeriğe bakış açışı değişir. Atıyorum tasarım kötüyse içeriğe de kötü bir ön yargı ile yaklaşır. Tasarım iyi ise içerikte bundan nasiplenir.

Kolay gelsin. Başarılı olmanız dileğiyle.

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı

Selamlar ,

Sisteminiz yanlış değil öncelikle bunu anlayalım. Gayet doğru bir sistem fakat ücretler az. Videolu bir yazının 1000 izlenmesi için 5 TL çok düşük bir fiyat. Benim önerim bu fiyatı başlangıç için biraz daha yükseltmeniz. Sonrasında sitenizin hiti arttığında videoları çok ucuz bir fiyattan satılığa çıkarmak olacaktır. Atıyorum üye olan birisi videoyu izlemek istediğinde 20 kuruş ödemeli. Bu paranın yarısı sizin olur yarısı da videoyu çeken insanın olur. Bu sayede 1000 izlenmede siz 100 TL kazanırsınız videoyu çeken arkadaş 100 TL kazanır.

Bir diğer konu ise tasarım. Tasarımla çok uğraştım daha önce , tecrübelerime dayanarak söylüyorum biraz daha sempatik ve minimal bir tasarım kullanırsanız videolara ve sitenize olan ilgi artacaktır. Sonuçta siteye giren insan ilk olarak tasarımla karşılaşır her site için bu böyle. Tasarımdan aldığı randuman ile içeriğe bakış açışı değişir. Atıyorum tasarım kötüyse içeriğe de kötü bir ön yargı ile yaklaşır. Tasarım iyi ise içerikte bundan nasiplenir.

Kolay gelsin. Başarılı olmanız dileğiyle.

Yorumunuz için çok teşekkürler.Kullanıcılardan ücret isteme planı şuanlık düşünmüyoruz ama önerileriniz gerçekten çok güzel.Tasarım konusunda ise çok fonksiyonel ve sade olmasına özen gösterdik dediğiniz gibi tasarımı biraz daha gerilerde kalmış olabilir.İlerleyen zamanlarda önerilerinze dayanarak ödeme sistemi ve temada değişikliğe gidilebilir.

dadava dadava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Programlama
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Siteyi beğendim açıkçası ama daha bir sade olsa sanki daha iyi olurmuş gibi tabi bu benim görüşüm ücret olayına gelecek olursak diğer arkadaşlar gibi izlenme oranına göre para almak risk işidir. Video çekecek kişi sizin için riske girecek bir nevi ortak olmuş gibi olacak.

Videolara baktığımda bayağı izlenme oranı mevcut. İzlenme oranı düşürülüp fiyatta oynama yapılmazsa bence daha iyi olur gibi. Misal 500 izlenme 5 lira gibi bi paralel gidiş olabilir. Buna ek olarak çekilecek videoların konularını siz mi belirleyeceksiniz.

• Üyelik 24.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 58
  • Beğeniler 22 / 9
  • Ticaret 6, (%100)

dadava adlı üyeden alıntı

Siteyi beğendim açıkçası ama daha bir sade olsa sanki daha iyi olurmuş gibi tabi bu benim görüşüm ücret olayına gelecek olursak diğer arkadaşlar gibi izlenme oranına göre para almak risk işidir. Video çekecek kişi sizin için riske girecek bir nevi ortak olmuş gibi olacak.

Videolara baktığımda bayağı izlenme oranı mevcut. İzlenme oranı düşürülüp fiyatta oynama yapılmazsa bence daha iyi olur gibi. Misal 500 izlenme 5 lira gibi bi paralel gidiş olabilir. Buna ek olarak çekilecek videoların konularını siz mi belirleyeceksiniz.

Öncelikle yorumunuz icin tesekkurler.Dediginizi karsilayacak butcemiz ne yazikki suanlik bulunmamaktadir.Ilerde sizlerin yardimlari ile buyudugumuz zaman ucretlendirmede ayni sekilde buyuyecektir.Yazarlarimiz sitemizde daha once ayni veya cok benzer bir anlatim bulunmadigi surece istedikleri anlatimlari cekmektedirler.Cektikleri egitimler yonetici onayindan sonra yayina alinmaktadir.

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)

izleyerekogren adlı üyeden alıntı

Öncelikle yorumunuz icin tesekkurler.Dediginizi karsilayacak butcemiz ne yazikki suanlik bulunmamaktadir.Ilerde sizlerin yardimlari ile buyudugumuz zaman ucretlendirmede ayni sekilde buyuyecektir.Yazarlarimiz sitemizde daha once ayni veya cok benzer bir anlatim bulunmadigi surece istedikleri anlatimlari cekmektedirler.Cektikleri egitimler yonetici onayindan sonra yayina alinmaktadir.
Hocam skype adresim : ycnweb eklerseniz konuşalım detaylı bir şekilde. Daha önce gamer kanalım vardı bıraktım o işleri ama çekerim. Ücretsizde yardımcı olabilirim size farketmez benim için. Hobi olarak yapıyordum bu işi daha önce. Bu arada makale yazarıyım video içinde iyi olabiliri hocam :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al