-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci, Girişimci, Proje Geliştirici
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçma sapan bir sistem kurmuşsunuz bu ücretlendirmeye klavyeye bile dokunmam. Kusura bakmayın ama resmen Sazan.avi arıyorsunuz
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Selamlar ,
Sisteminiz yanlış değil öncelikle bunu anlayalım. Gayet doğru bir sistem fakat ücretler az. Videolu bir yazının 1000 izlenmesi için 5 TL çok düşük bir fiyat. Benim önerim bu fiyatı başlangıç için biraz daha yükseltmeniz. Sonrasında sitenizin hiti arttığında videoları çok ucuz bir fiyattan satılığa çıkarmak olacaktır. Atıyorum üye olan birisi videoyu izlemek istediğinde 20 kuruş ödemeli. Bu paranın yarısı sizin olur yarısı da videoyu çeken insanın olur. Bu sayede 1000 izlenmede siz 100 TL kazanırsınız videoyu çeken arkadaş 100 TL kazanır.
Bir diğer konu ise tasarım. Tasarımla çok uğraştım daha önce , tecrübelerime dayanarak söylüyorum biraz daha sempatik ve minimal bir tasarım kullanırsanız videolara ve sitenize olan ilgi artacaktır. Sonuçta siteye giren insan ilk olarak tasarımla karşılaşır her site için bu böyle. Tasarımdan aldığı randuman ile içeriğe bakış açışı değişir. Atıyorum tasarım kötüyse içeriğe de kötü bir ön yargı ile yaklaşır. Tasarım iyi ise içerikte bundan nasiplenir.
Kolay gelsin. Başarılı olmanız dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Programlama
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi beğendim açıkçası ama daha bir sade olsa sanki daha iyi olurmuş gibi tabi bu benim görüşüm ücret olayına gelecek olursak diğer arkadaşlar gibi izlenme oranına göre para almak risk işidir. Video çekecek kişi sizin için riske girecek bir nevi ortak olmuş gibi olacak.
Videolara baktığımda bayağı izlenme oranı mevcut. İzlenme oranı düşürülüp fiyatta oynama yapılmazsa bence daha iyi olur gibi. Misal 500 izlenme 5 lira gibi bi paralel gidiş olabilir. Buna ek olarak çekilecek videoların konularını siz mi belirleyeceksiniz.