Siteyi beğendim açıkçası ama daha bir sade olsa sanki daha iyi olurmuş gibi tabi bu benim görüşüm ücret olayına gelecek olursak diğer arkadaşlar gibi izlenme oranına göre para almak risk işidir. Video çekecek kişi sizin için riske girecek bir nevi ortak olmuş gibi olacak.
Videolara baktığımda bayağı izlenme oranı mevcut. İzlenme oranı düşürülüp fiyatta oynama yapılmazsa bence daha iyi olur gibi. Misal 500 izlenme 5 lira gibi bi paralel gidiş olabilir. Buna ek olarak çekilecek videoların konularını siz mi belirleyeceksiniz.
Videolara baktığımda bayağı izlenme oranı mevcut. İzlenme oranı düşürülüp fiyatta oynama yapılmazsa bence daha iyi olur gibi. Misal 500 izlenme 5 lira gibi bi paralel gidiş olabilir. Buna ek olarak çekilecek videoların konularını siz mi belirleyeceksiniz.
Öncelikle yorumunuz icin tesekkurler.Dediginizi karsilayacak butcemiz ne yazikki suanlik bulunmamaktadir.Ilerde sizlerin yardimlari ile buyudugumuz zaman ucretlendirmede ayni sekilde buyuyecektir.Yazarlarimiz sitemizde daha once ayni veya cok benzer bir anlatim bulunmadigi surece istedikleri anlatimlari cekmektedirler.Cektikleri egitimler yonetici onayindan sonra yayina alinmaktadir.