-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ABD Başkanı Donald Trump'ın kara listeye aldığı, bu kapsamda Google'la bazı ilişkilerin durmasıyla birlikte Android işletim sistemini kullanmaya devam etmesi tehlikeye giren Çin merkezli teknoloji devi Huawei'den beklenen adım geldi.
Huawei, Android'e alternatif olarak geliştirdiği HarmonyOS’u tanıttı. Firma yetkililerinden Richard Yu, Çin’in güneyindeki Dongguan kentinde düzenlediği basın toplantısında HarmonyOS’un "dünyaya daha fazla uyum getireceğini" söyledi.
"Daha sorunsuz çalışması ve güvenli olması adına' yeni sistemin 'gelecek odaklı" tasarlandığını söyleyen Yu, HarmonyOS'un Android ve (Apple'ın işletim sistemi) iOS'tan tamamen farklı olduğunu vurguladı.
Sistemin ilk versiyonu bu yıl Huawei'nin akıllı ekrana sahip ürünlerinde kullanılmaya başlanacak. Geleck 3 yılda da giyilebilir teknoloji ürünleri de dahil olmak üzere daha çeşitli akıllı ürünler için de farklı versiyonları geliştirilecek.
Sizce başarılı olacak mı?
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
İlk başlarda problem olsada 2 yıl içerisinde tüm eksiklerini kapatacaklarını düşünüyorum. Adamlar Çinli abi illaki yapar :d
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlgilenen yok mu hiç merak edip araştıran :)
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
7 yıl aradan sonra sony telefonumu değiştirerek huawei aldım. Onda da google desteğini çekeceğini açıkladı. ilk başlarda biraz tedirginlik yaşadım ama bence huawei sağlam bir sistemle farkını ortaya koyacak.
Bekleyelim görelim, deneyimleri yazarız.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eski modellerine yükeleyebiliyor muyuz ?