-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
full stack developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
jquery entegre et sisteme.
$(function(){
$('a').click(function(){
$('.sonuc').append($(this).text() + "
");
});
});
bu sekilde sayfadaki herhangi bir linke tiklandigi taktirde icerigini alip sonuc divine ekleyecektir.. Bunu sadece bir grup linkte aktif etmek istersen linklere class verebilirsin.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için. ancak şöyle bir sorum olacak. her bastığımda aynı veriyi ekliyor altına. Her link için tek ekleme yapabilirmiyiz. yani daha doğrusu şöyle linke tıklayınca veriyi yazdıracak aynı linke tekrar tıklayınca veriyi listeden çıkartacak gibi. Bu şekilde nasıl yapabilirim peki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
full stack developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
az ye de array den nasil eleman cikaracagini ogren ozaman degerli zamanimdan harcayip sana fiddle hazirlamisim gelistireyim istedigim sekle sokayim demiyosun da bana yazdigini iyi okumami tavsiye ediyosun. sana hayatta basarilar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web design ve yazılım
-
-
Ad Soyad
N** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
üslup çok önemli hayatın her alanında gerçekten. insanlarla dalga geçer gibi "bu kıyağımı unutma" vb. gibi cümleler kurarken herhangi bir sorun yok ama ben verdiğin emeğe teşekkür edip bir eleştiride bulunduğumda suçlu oluyorum öyle mi? bilgiyi paylaşmak için kullanmayacaksanız kullanmayın hiç içinizde kalsın zaten. Hayatta ben size başarılar dilerim asıl çünkü bol miktarda ihtiyacınız olacağa benziyor!!!