-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
otomobilanahtari.net sitemi başka bir firmaya taşıyordum o anlarda:) Aynı zamanda ja_builder ile çok farklı siteler tasarlanabiliyor.
cakirkombiservis.com - sahindusakabin.com - otomobilanahtari.net - hurmacim.biz
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Önce güvenlik açıklarını kapatmalı bence :D
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Joomla ile haber ve blog tarzı siteler yapmak çok kolay ve mükemmeldir. örnek
www.bagcilarmeydan.com
Bizler neden joomlayı sevemedik sorusuna gelince beleşi seven bir milletiz. Kişilerin emeklerinin karşılığını vrerek iş yapmayı sevmiyoruz. Profesyonel işlerde 3. party eklenti kullananlar tabiki güvenlik açıkları ile karşı karşıya kalacaklardır.
Yoksa joomla her bakımdan üstündür. 2006 yılından beri joomla ile yüzlerce site yaptım. hemen hemen hepsi de yıllarca yayında devam ediyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Joomla da wordpres gibi sürekli kendini güncelleyen bir GNU GPL bir sistem. CMS sistemler kendini yenilerken geri bildirim yapısıyla aktif bir yapıdadırlar. Bu tür sistemlerin sürekli takibi lazım.
Siteyi yap at güncellemeleri tak etme. O zaman?!
Bu bütün sistemler için gçerli. Joomla çekirdek yapısıyla hiçbir zaman açık vermedi. Yapılan 3. party eklentiler yeni çıkan sürümle uyumlu hale getirlemedi, kullanıcılarını mağdur etti.
Ücretli eklentiler öylemi, sürekli yapıımcısı tarafından geliştirildi sürüme uyumlu hale getirildi. Joomla ile yapılmayacak site yoktur. İsteyen yaptığım onlarca site adrssi verebilirim.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
joomla aslında çok iyi bir sistem ancak beleşçi bir zihniyete kurban gidiyor. Joomla ile kurumsal sitemizi bile yapmıştım ama tema joomlanın versiyonuna güncellemedi ve sonuç hüsran..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Önümüzdeki Günlerde Joomla! 4.0 ile birlikte büyük yenilikler geliyor joomla! Ekibi Sağlam Çalışıyor Hız - Arayüz - Daha fazla Güvenlik - Tartışılmaz SEO Desteği ile Kalitesine Dahafazla Artı Katacak ben yıllardır joomla! siteler yapıyorum çok memnunum wp ile kıyaslanamaz bile birçok uluslar arası firmanın joomla! ile yapılmış siteleri mevcut türkiyeden örnek vermek gerekirse de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi web Sayfası Joomla! ile Tasarlandı..
Guneydesign Web Tasarım izmir