kodcu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iphone bataryasında sorun vardı vatana götürdüm
Onlar yetkili servis olmadıklarını direk yetkili servise götürürsem daha cabuk halledilecegini söylediler fakat ben ugrasmak istemedim verdim vatana.
Adın 27 sinde verdim internetten takip ediyorum hala servis yolunda yazıyor.
Daha once vatanda 4 defa laptobu servise yolladım maximum 2-3 gün içerisinde servise ulasıyodu.
Simdi ben gidip bunlara bagırıp çagırsam bi hakkım var mı yani başta dediler ya siz götürseniz daha hızlı olur diye?
Sonra rezil olmayayım, biz size demiştik demesinler. Benim yasal olarak bir hakkım var mı yani mesela servise yollanan cihaz xx gün içerisinde gelmeli.
diamorA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmenliğe son adım
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternetten kendiniz alıp taksaydınız ben öyle yaptım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Şimdi hocam bu işler toplu olarak yapılır, oraya gelen ve servise gidecek bir cihaz varsa toplu halde gönderilir, hangi firma olursa olsun aynı günde gönderim sağlamaz en azından ben Türkiye'de böyle bir firma görmedim. Bataryasında sorun varsa ve telefon yeniyse size ayıplı mal satışı yapılmış olur ve hemen değişim yapmaları gerekir. Geçtiğimiz aylarda x firmasından Blackberry Z10 satın aldım ve mik. problem vardı, 2 gün sonra götürdüm ve aynı şekilde yenisini aldım, ben sıfır aldığım ürünü servise göndermek zorunda değilim aynı şekilde sizde. Size ayıplı bir ürün satışı gerçekleştiyse direk para iadesini istediğinizi söyleyin.
Telefon yeni değilse de yapacak birşeyiniz yok, ancak telefonla arayıp baskı yapabilirsiniz yada tatlı bir dille konuştuğunuz kişinin birebir ilgilenmesini sağlayabilirsiniz.