-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Gerçekten bence bana göre saçma bir durum , 2016 model aracım var vergisini bile işbank tan yatırdim dün şubeye gittim hesapta ufak da birikimim var , kredi kartına başvurmak için, şubedeki arkadaş başvurumu bile almadı bilmiyorum şube ile ilgili durummudur acaba fakat diyorki ya sigortalı işte calisacaksın ya da universite ögrencisi olacaksın yoksa onaylanmaz zaten,o yüzden işbank hesabımı gün içinde kapatacağım içindeki parayı alıp,anlamadığım durum şu zaten kredi karti borcumu ödeyemezsem aracıma rehin koymayacaklar mı?
Tebde kredi kartı için aramıştı beni,Galiba bankadan bankaya hatta şubeden şubeye değişiklik gösteriyor diye tahmin ediyorum
Böyle bir durum yaşayan var mı ya da konu hakkında bilgisi olan?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Şubeden şubeye bankadan bankaya degisir. Subenin insiyatifinde. Mesleğe ilk başladığım zaman sigortam olmasına rağmen ilçede ki vakıf bankası kart vermezken ilde ki vakıf bankası hem kart hem kredi vermişti. Değişik bişey.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BASKIN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversite öğrencisiyim :D Her ay 3 defa hakkım var başvuruyorum. En son mesaj attım dedim ki "Ben üniversite öğrencisiyim 2 yıldır bankanızın kartını kullanıyorum şimdi ise kredi kartı almak istiyorum ama düzenli olarak 2 aydır başvuruda bulunuyorum daha başvuru metnini gönderir göndermez reddedildiğime dair mesaj alıyorum bunun sebebi nedir" dedim. Düzenli geliriniz olması gereklidir dedi (resmi olarak maaş) tekrar mail ile cevap verdim "Şaka mı yapıyorsunuz siz ben üniversite öğrencisiyim ve benden düzenli bir gelir istiyorsunuz o zaman neden başvuru alanına üniversite öğrencisi seçeneğini eklediniz" diye mail attım hizmet politikalarının olduğu mail ile karşılık verdiler. Demem odur ki hepsi beş para etmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir yerde calismiyorsan Bir gelirin varmı ? Ve bu gelirini belgeleyebiliyor musun ? . Eğer öyle ise o belgelerle gidersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sabit bir gelir yada sigortaya ulaşamayınca sıkıntı yapıyorlar. Zaten gelirini bulamadıkları kişide onlar için müşteri sınıfına girmiyor.
Şubeden şubeye değişir fakat her halükarda son onay ve kart merkezden geliyor. Şube senin başvurunu kabul etse bile merkezin kabul etme ihtimali düşük. Arada güvenilir birisi olmadan zor gibi.
Sigortalı bir işin yada iyi bir birikmişin olsa, zorla sana kart vermek için beşinde gezerler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sigortalı olamadan almazsınız demiyorum ama vermiyorlar genelde. Marta kadar bekleyin derim. Kredi kartı çok sıkıntılı bir şey.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kredi notunuz beklentilerini karşılamamıştır. Bende şaşırdım normalde hiçbir banka sıkıntı çıkarmaz size