lostyazilim

2016 Sigara Fiyatları

35 Mesajlar 5.719 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Devlet insanların sağlığını düşünmekten ziyade daha çok para kazanmak istiyor gibi geldi gözüme. Yani bu zamlar sigara ve alkol kullananları düşündüklerinden değil para kazanmak istediklerinden :)

wmaraci
reklam

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
O değilde bizim milletimiz kendi yapmadığı bir şeyi neden bu kadar kötülemek zorunda anlamıyorum. Yorumlara bakıyorum da insanların sanki anasına bacısına söğmüşüz gibi yorum yapmışlar. Ben 13 yaşımda sigaraya başladım ve 22 yaşındayım. Haftada 2 paket sigara içiyorum. Tamam da bu beni neden keko yapsın? Ben her ay 20 kitap okuyorum ama her ay 20 kitap okumayan adamları keko sınıfına koyuyor muyum? Alkol kullanmıyorum tek kötü alışkanlığım bu. Bırakmayı düşünüyor muyum? Kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü bana keyif veriyor ama psikolojik ama fiziksel bu beni ilgilendirir.

Kapalı alanlarda sizin sigara içmeme hakkınıza saygı gösteriyorum. Sigara kullanmayan insanların yanında kesinlikle sigara içmiyorum ve arabamda sigara içmeyen biri varsa kimsenin sigara içmesine izin vermiyorum. Yani yaptığım şeylerin sonucuna sadece kendim katlanıyorum.

İstediği kadar zam yapsınlar sanki insanların kaçı artık tekele yöneliyor ki? Ben şahsen kaçak içiyorum. Devlet vergi oranlarını böyle arttırdığı sürecede kaçak içmeye devam edebilirim. Aylık sigara masrafım sadece 30 liradır.

Michel de Montaigne'in de dediği gibi;
Yalnız kendimle uğraşıyorum; delilik ediyorsam, bundan zarar görecek bir başkası değil, benim; çünkü bu öyle bir delilik ki bende başlayıp bende bitiyor, hiçbir kötülüğe yol açmıyor.
Rekomedya Yaman junior

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Being Seviyorum seni Burak. :) Yalnız bıraksan daha iyi olur sanki hacı be.

Dijiseo Dijiseo Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Copywriter
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 1159
  • Beğeniler 394 / 299
  • Ticaret 17, (%94)
200 lük sarma sigara fiyati 25 TL kaliteli tütüncu bulursanız daha uygun fiyata gelecektir.
shateiel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
isousluer hacım o da olur bir gün belki be :D

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
Being hocam bende arada bir kullanıyorum. Yazdığınıza kelimesi kelimesine katılıyorum. Kaçak bulabilsem bende kullanacağım. Hiçkimse kusura bakmasın devlet kendi eliyle insanları kaçağa yöneltiyor. Bugüne kadar sürekli tekel'den alışveriş yapıyordum. Şu gelen son zamdan sonra düşünmüyorum.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum.
Being Kingjames

kişi bu mesajı beğendi.

sagocu44 sagocu44 echo $sagocu44; Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Ev Erkeği
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 21 / 23
  • Ticaret 11, (%100)
Maaşa %5 zam herseye %10 a yakın zam yine karlı ;)

junior junior WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 50 / 27
  • Ticaret 1, (%0)
Cok yanlis sorular ve yorumlar okudum ama asil sorulmasi gereken sey su kacak sigara nasil bu kadar yaygin olabiliyor.

Sinirdan girerken yasa disi birseyle yakalanirsan cezalar alirken polisine kadar kacak sigaranin alindigi bir ulkede bu gevsekligi saglayan kisi kim, kimin yada kimlerin cebi doluyor.

Tum ulkede sadece bir noktada bilinmeyen tek bir yer olsa sıkıntının bireysel oldugu anlasilir ama tum ulkeye yayilmis bir akim varsa olay tepede bir yerde demektir.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

junior adlı üyeden alıntı

Cok yanlis sorular ve yorumlar okudum ama asil sorulmasi gereken sey su kacak sigara nasil bu kadar yaygin olabiliyor.

Sinirdan girerken yasa disi birseyle yakalanirsan cezalar alirken polisine kadar kacak sigaranin alindigi bir ulkede bu gevsekligi saglayan kisi kim, kimin yada kimlerin cebi doluyor.

Tum ulkede sadece bir noktada bilinmeyen tek bir yer olsa sıkıntının bireysel oldugu anlasilir ama tum ulkeye yayilmis bir akim varsa olay tepede bir yerde demektir.

İlginç ama kaçak sonuçta

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al