Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Devlet insanların sağlığını düşünmekten ziyade daha çok para kazanmak istiyor gibi geldi gözüme. Yani bu zamlar sigara ve alkol kullananları düşündüklerinden değil para kazanmak istediklerinden :)
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
O değilde bizim milletimiz kendi yapmadığı bir şeyi neden bu kadar kötülemek zorunda anlamıyorum. Yorumlara bakıyorum da insanların sanki anasına bacısına söğmüşüz gibi yorum yapmışlar. Ben 13 yaşımda sigaraya başladım ve 22 yaşındayım. Haftada 2 paket sigara içiyorum. Tamam da bu beni neden keko yapsın? Ben her ay 20 kitap okuyorum ama her ay 20 kitap okumayan adamları keko sınıfına koyuyor muyum? Alkol kullanmıyorum tek kötü alışkanlığım bu. Bırakmayı düşünüyor muyum? Kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü bana keyif veriyor ama psikolojik ama fiziksel bu beni ilgilendirir.
Kapalı alanlarda sizin sigara içmeme hakkınıza saygı gösteriyorum. Sigara kullanmayan insanların yanında kesinlikle sigara içmiyorum ve arabamda sigara içmeyen biri varsa kimsenin sigara içmesine izin vermiyorum. Yani yaptığım şeylerin sonucuna sadece kendim katlanıyorum.
İstediği kadar zam yapsınlar sanki insanların kaçı artık tekele yöneliyor ki? Ben şahsen kaçak içiyorum. Devlet vergi oranlarını böyle arttırdığı sürecede kaçak içmeye devam edebilirim. Aylık sigara masrafım sadece 30 liradır.
Michel de Montaigne'in de dediği gibi;
Yalnız kendimle uğraşıyorum; delilik ediyorsam, bundan zarar görecek bir başkası değil, benim; çünkü bu öyle bir delilik ki bende başlayıp bende bitiyor, hiçbir kötülüğe yol açmıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
200 lük sarma sigara fiyati 25 TL kaliteli tütüncu bulursanız daha uygun fiyata gelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
isousluer hacım o da olur bir gün belki be :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
15 Temmuz sonrasında bu konudaki görüşüm değiştiği için editliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ev Erkeği
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Maaşa %5 zam herseye %10 a yakın zam yine karlı ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Cok yanlis sorular ve yorumlar okudum ama asil sorulmasi gereken sey su kacak sigara nasil bu kadar yaygin olabiliyor.
Sinirdan girerken yasa disi birseyle yakalanirsan cezalar alirken polisine kadar kacak sigaranin alindigi bir ulkede bu gevsekligi saglayan kisi kim, kimin yada kimlerin cebi doluyor.
Tum ulkede sadece bir noktada bilinmeyen tek bir yer olsa sıkıntının bireysel oldugu anlasilir ama tum ulkeye yayilmis bir akim varsa olay tepede bir yerde demektir.