O değilde bizim milletimiz kendi yapmadığı bir şeyi neden bu kadar kötülemek zorunda anlamıyorum. Yorumlara bakıyorum da insanların sanki anasına bacısına söğmüşüz gibi yorum yapmışlar. Ben 13 yaşımda sigaraya başladım ve 22 yaşındayım. Haftada 2 paket sigara içiyorum. Tamam da bu beni neden keko yapsın? Ben her ay 20 kitap okuyorum ama her ay 20 kitap okumayan adamları keko sınıfına koyuyor muyum? Alkol kullanmıyorum tek kötü alışkanlığım bu. Bırakmayı düşünüyor muyum? Kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü bana keyif veriyor ama psikolojik ama fiziksel bu beni ilgilendirir.

Kapalı alanlarda sizin sigara içmeme hakkınıza saygı gösteriyorum. Sigara kullanmayan insanların yanında kesinlikle sigara içmiyorum ve arabamda sigara içmeyen biri varsa kimsenin sigara içmesine izin vermiyorum. Yani yaptığım şeylerin sonucuna sadece kendim katlanıyorum.

İstediği kadar zam yapsınlar sanki insanların kaçı artık tekele yöneliyor ki? Ben şahsen kaçak içiyorum. Devlet vergi oranlarını böyle arttırdığı sürecede kaçak içmeye devam edebilirim. Aylık sigara masrafım sadece 30 liradır.

Michel de Montaigne'in de dediği gibi;
Yalnız kendimle uğraşıyorum; delilik ediyorsam, bundan zarar görecek bir başkası değil, benim; çünkü bu öyle bir delilik ki bende başlayıp bende bitiyor, hiçbir kötülüğe yol açmıyor.