lostyazilim

2019 Kıyamet gibi Proje Dünya Nüfusu Azaltma

22 Mesajlar 3.534 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

worldww worldww Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 626 / 737
  • Ticaret 4, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

3 çocuk diye bağırılırsa olacağı bu. Yap tek çocuk sonrası paralı olsun.

Ahaha :) Para ile çocuk, iyiymiş.

Peki, şimdi iki kişi evlendi, 1 çocukları oldu. Bu iki kişi öldü. Geriye 1 kişi kaldı. Nüfus %50 azaldı?
En az 2 çocuk olması gerekiyor ki nüfus korunabilsin. Tamam çok fazla nüfus iyi değil ama az nüfus da sıkıntılı.

wmaraci
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

esmer38 adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayin ama yaratan ALLAH, dengeyi kuran ve rizki veren ALLAH, beser insan kücük akliyla böyle seyleri düsünüyorda YÜCE ALLAH bilmiyor mu? Dünya nüfusu 5 milyon kat daha artsa ALLAH dilemezse hic birsey olmaz.Kudret sahibi tek hükümdar olan ALLAH ne murad ederse o olur, gerisi hikaye.

Aradığımız bilimsel açıklama geldi dağılın.

Böyle insanlar hava durumunda yağmur yağacak dediklerinde şemsiye almayan tayfa. Islanmaya mahkumsunuz. Yazık gerçekten.

Bir şey hakkında düzgünce düşünüp yorum dahi yapamıyorsunuz. Siteye nasıl kayıt yaptın şaştım kaldım.
Karikaturname Dorebar Browland

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

worldww adlı üyeden alıntı

Ahaha :) Para ile çocuk, iyiymiş.

Peki, şimdi iki kişi evlendi, 1 çocukları oldu. Bu iki kişi öldü. Geriye 1 kişi kaldı. Nüfus %50 azaldı?
En az 2 çocuk olması gerekiyor ki nüfus korunabilsin. Tamam çok fazla nüfus iyi değil ama az nüfus da sıkıntılı.

Çin'de yanlış bilmiyorsam 2. çocuk için ücret ödüyorlar.

cagdaskorkmaz.com.tr

Browland Browland WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Melaturji ve Malzeme Mühendisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 1154
  • Beğeniler 747 / 748
  • Ticaret 3, (%100)
Edit.
Nüfus kontrolü şart

wmaraci
wmaraci

esmer38 esmer38 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 47 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Aradığımız bilimsel açıklama geldi dağılın.

Böyle insanlar hava durumunda yağmur yağacak dediklerinde şemsiye almayan tayfa. Islanmaya mahkumsunuz. Yazık gerçekten.

Bir şey hakkında düzgünce düşünüp yorum dahi yapamıyorsunuz. Siteye nasıl kayıt yaptın şaştım kaldım.

Kardes ukela ukela konusma haddini bil! Had bilmek iyidir! Parayla aldigin renkli nick ile burada üst perdeden konusma! Ben hangi konuda neye istinaden yorum yazdigimi belirttim.Shiftdelete de gecenlerde bir konu görmüstüm donanimhaberden geliyorum diye okuyunca hayret etmistim ama ayni kesim buradada fazlasiyla var, olsun ama herkes haddini ve duracagi noktayi bildikten sonra sikinti yok! Sirf yorum yazmis olmak icin agzina geldigi gibi ukela ukela yorum yapamazsin! Düsüncelere katilirsin veya katilmazsin o ayri birsey ama insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorundasin! Senin seviyene düsmek istemiyorum.Bu konuda daha fazla yorum yapmayacagim. Simdi gidip ben platin üyeyim yahu normal üye bana laf söyledi diye yönetime yalvar rica et beni banlasin hic önemli degil! Düsüncelerimden dolayi yönetim banlayacaksa burada bir sorun var demektir.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Konudaki BAZI iletilerden de anlaşıldığı üzere, bilim insanlarını hiçe sayan bir cahil topluluk olarak yetişiyoruz. Bu durum eskiden beni çok üzerdi fakat artık üzülmüyorum. Karşılıklı konuşmaya lüzum bile görmediğim insanların yanıtlarına cevap vermeyeceğim, son cümle olarak imzamı bırakıyorum arkadaşlar takılın kafanıza göre.
Karikaturname

kişi bu mesajı beğendi.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

grey23 grey23 WebmasterTR Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Google Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** P**
  • Mesajlar 1037
  • Beğeniler 243 / 172
  • Ticaret 14, (%100)
Kaderin üstünde bir kader vardır göklerden gelen bir karar vardır :)
Korkmaz 68136

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

Kardes ukela ukela konusma haddini bil! Had bilmek iyidir! Parayla aldigin renkli nick ile burada üst perdeden konusma! Ben hangi konuda neye istinaden yorum yazdigimi belirttim.Shiftdelete de gecenlerde bir konu görmüstüm donanimhaberden geliyorum diye okuyunca hayret etmistim ama ayni kesim buradada fazlasiyla var, olsun ama herkes haddini ve duracagi noktayi bildikten sonra sikinti yok! Sirf yorum yazmis olmak icin agzina geldigi gibi ukela ukela yorum yapamazsin! Düsüncelere katilirsin veya katilmazsin o ayri birsey ama insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorundasin! Senin seviyene düsmek istemiyorum.Bu konuda daha fazla yorum yapmayacagim. Simdi gidip ben platin üyeyim yahu normal üye bana laf söyledi diye yönetime yalvar rica et beni banlasin hic önemli degil! Düsüncelerimden dolayi yönetim banlayacaksa burada bir sorun var demektir.

Platin üyeliğin forumda bir ayrıcalığı yok. Kimseyi de ayırmıyor. Almış olanlar para verdiği için diğerlerinden üstün değil.

Forumda az vakit geçirdiğinizin bir kanıtı da bu. Forum hakkında öğrenecek çok şeyiniz var. Buna ilk başta kuralları okuyarak başlayın.

"Ukala" bu şekilde yazılır "Ukela" değil.

Eskiden herkes yağmur yağınca tanrıyı kızdırdıklarını sanıp bir şey kurban ederdi. Şimdi hava durumuna uygulamalardan bakıyoruz. Dinler yok olmaya mahkumlar. Dünya artık dinle değil. Teknoloji ile yönetiliyor.
Karikaturname Dorebar Guness

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)

Amacın nedir ? Allah niye akıl vermiş kardeşim hiç düşündün mü ? Cahil cahil konuşuyorsun yahu. Niye herşeyi Allah'a bırakıyoruz ? O zaman biz niye yaratıldık ? Lütfen dahada uzatma çünkü boş konuşuyorsun

theredor theredor kötülerinsin sen dünya Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 238 / 238
  • Ticaret 5, (%100)
esmer38 o kadar hadsizlik yapıyorsun ve hala üstelemeye çalışıyorsun. Çok boş birisin bunu bil.
Karikaturname Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al