Korkmaz adlı üyeden alıntı

Aradığımız bilimsel açıklama geldi dağılın.

Böyle insanlar hava durumunda yağmur yağacak dediklerinde şemsiye almayan tayfa. Islanmaya mahkumsunuz. Yazık gerçekten.

Bir şey hakkında düzgünce düşünüp yorum dahi yapamıyorsunuz. Siteye nasıl kayıt yaptın şaştım kaldım.

Kardes ukela ukela konusma haddini bil! Had bilmek iyidir! Parayla aldigin renkli nick ile burada üst perdeden konusma! Ben hangi konuda neye istinaden yorum yazdigimi belirttim.Shiftdelete de gecenlerde bir konu görmüstüm donanimhaberden geliyorum diye okuyunca hayret etmistim ama ayni kesim buradada fazlasiyla var, olsun ama herkes haddini ve duracagi noktayi bildikten sonra sikinti yok! Sirf yorum yazmis olmak icin agzina geldigi gibi ukela ukela yorum yapamazsin! Düsüncelere katilirsin veya katilmazsin o ayri birsey ama insanlarin düsüncelerine saygi duymak zorundasin! Senin seviyene düsmek istemiyorum.Bu konuda daha fazla yorum yapmayacagim. Simdi gidip ben platin üyeyim yahu normal üye bana laf söyledi diye yönetime yalvar rica et beni banlasin hic önemli degil! Düsüncelerimden dolayi yönetim banlayacaksa burada bir sorun var demektir.