netbozum
tr.link

2020 KPSS sınavına hazırlananlar için video önerisi

3 Mesajlar 646 Okunma
acebozum
tr.link

Ucikibir Ucikibir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 20 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

Merhabalar arkadaşlar, 2020 KPSS sınavına hazırlık yapanlar için video ders anlatım önerilerim var. Bu video ders anlatım videolarıyla KPSS sınavına hazırlanan arkadaşlarımızın netlerinde artış olacağını ve bu hususta da başarılı olacağını tahmin ediyorum. Bu videoların bana çok katkısı olmuştu, size de tavsiye ederim. Aşağıda konuyu anlatan hocalarımızı ve nasıl anlattıklarına dair bilgiler verdim, hepinize başarılar dilerim.

2020 KPSS VİDEO DERS ÖNERİSİ;

1-) Türkçe: Gizem URAL (Konu anlatımı sadedir, fazla detayın içinde boğmamaktadır ve KPSS sınavı için yeterlidir.)

2-)Türkçe - Sözel Mantık : Aker Kartal (Sözel mantıkla ilgili çeşitli sorular çözmektedir.)

3-)Matematik: İlyas Güneş (YouTube'de en iyi Matematik anlatan eğitimci diyebilirim)

4-)Tarih: Ramazan YETGİN (Ramazan Yetgin, Türkiye'nin en iyi sayılı Tarih Öğretmenlerinden biridir. 2014,2016 ve 2017 videolarında hem KPSS öğrencilerine
çok faydalı olmuştur. )

5-)Coğrafya: Mehmet Eğit (Anlatımı akıcı olup anlattığı şeylerle ilgili kodlamalar yaparak bazı şeylerin akılda çok çabuk kalmasını sağlatmayı başarmaktadır.)

6-)Vatandaşlık : Esra Özkan Karaoğlu (Vatandaşlıkla ilgili kafanıza takılan hiçbir soru işareti olmayacaktır)

Aristokrat1

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Aker Kartal'ın hem videoları hem kitabı şahanedir tavsiye ederim. Kendim sözel mantığı bu adam sayesinde hallettim.

Ramazan Yetgin ilk kitabında bayağı soru tutturmuştu ama sonrasında aynı performansı gösteremedi. İyi bir hoca, videolu anlatımları da iyi ama kesinlikle başka kaynaklara da gözatın derim.

Herkese başarılar.
Ucikibir

kişi bu mesajı beğendi.

Ucikibir Ucikibir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 20 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Dediğiniz gibi Aker hoca çok iyi birisi ayrıca da çok esprili bir hocamız ve işininde piri. Ek olarak Ramazan hoca 2014 yılında çıkarmış olduğu soru bankasında çok soru tutturmuştu ama video ders notlarına çalışan birisi yine tarihten iyi net çıkartır. Gerçekten böyle hocaların video çekmesi çok iyi bir şey. Dershaneden kat kat iyi.
contentwriter

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al