Merhabalar arkadaşlar, 2020 KPSS sınavına hazırlık yapanlar için video ders anlatım önerilerim var. Bu video ders anlatım videolarıyla KPSS sınavına hazırlanan arkadaşlarımızın netlerinde artış olacağını ve bu hususta da başarılı olacağını tahmin ediyorum. Bu videoların bana çok katkısı olmuştu, size de tavsiye ederim. Aşağıda konuyu anlatan hocalarımızı ve nasıl anlattıklarına dair bilgiler verdim, hepinize başarılar dilerim.
2020 KPSS VİDEO DERS ÖNERİSİ;
1-) Türkçe: Gizem URAL (Konu anlatımı sadedir, fazla detayın içinde boğmamaktadır ve KPSS sınavı için yeterlidir.)
2-)Türkçe - Sözel Mantık : Aker Kartal (Sözel mantıkla ilgili çeşitli sorular çözmektedir.)
3-)Matematik: İlyas Güneş (YouTube'de en iyi Matematik anlatan eğitimci diyebilirim)
4-)Tarih: Ramazan YETGİN (Ramazan Yetgin, Türkiye'nin en iyi sayılı Tarih Öğretmenlerinden biridir. 2014,2016 ve 2017 videolarında hem KPSS öğrencilerine
çok faydalı olmuştur. )
5-)Coğrafya: Mehmet Eğit (Anlatımı akıcı olup anlattığı şeylerle ilgili kodlamalar yaparak bazı şeylerin akılda çok çabuk kalmasını sağlatmayı başarmaktadır.)
6-)Vatandaşlık : Esra Özkan Karaoğlu (Vatandaşlıkla ilgili kafanıza takılan hiçbir soru işareti olmayacaktır)