lostyazilim
tr.link

28 Haziran G20 Zirvesi

13 Mesajlar 1.564 Okunma
lstbozum
tr.link

johntitor37 johntitor37 dribbble.com/metehanozsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek UI / Visual Design, UX Design
  • Konum Makedonya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 174 / 209
  • Ticaret 4, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Suriye konusu bambaşka bir konu bu olay bu noktaya nasıl geldi diye geçmişe dönük bir araştırma yapmanız gerekli. Türkiye Suriye meselesini bu kadar ciddiye alıyorsa bir zahmet 4 milyondan fazla mülteciyi ülkesine şutlasın. Düşünün 2 miz kavga ediyoruz fakat ben sizle kavgalıyken sizin 7 sülalenize de bakıyorum :) aşırı ironik bir olay. Deniz kenarında nargile keyfi yapan Suriyeliler eşliğinde Suriyede savaş hımmm....
Bknz:
https://twitter.com/m_sukruoglu/status/1144498809692491777?s=19

Türkiye önce elini kolunu sallayarak verdiği adaları geri alsın. Yunan yiyorsa gel de al diyor neden alamıyoruz? Bunun için de s400 mü gerekli :) bir avuç yunana kafa tutamıyoruz daha...

Bizim Suriyenin pisliği ile işimiz yok. Suriyelileri ülkelerine şutlayıp acilen akdenizdeki enerji kaynakların odaklanmamız ve o adaları geri almamız gerek. Esad Suriyenin meşru lideridir. Esad yerine siyasal islamcıları getirmek istersen adam da koltugunu savunur. Suriye olayını acilen sağlam tarafsız bir kaynaktan geçmişe dönük okuyun. Bu olay bu noktaya nasıl gelmiş.

Hocam bu mesaj bana mıydı, bilmiyorum. Fakat gerek Suriye, gerek Doğu Akdeniz konularını gayet yakından takip ediyorum. S-400'lerin alınmasının amacı bir açıdan da Doğu Akdenizi sağlama alabilmek. Neden diyecek olursanız, Kıbrıs'taki tanımadığımız devlete konumlanmış bir füze ile Türkiye'nin her hangi bir noktasını istedikleri gibi vurabilirler, çünkü yeterli bir hava savunma sistemimiz yok. Türkiye'nin şuan acilen bir hava savunma sistemine sahip olması gerekiyor. Benimde size tavsiyem sırf iktidara karşısınız diye bütün yaptıkları hareketleri direkt olarak kötü veya yanlış diye yaftalamak doğru değildir. .(Bunu bir muhalefet yanlısı olarak söylüyorum.) Bulunduğumuz yer Ortadoğu, savaşsız 10 yıl geçmemiş bir bölgedeyiz. Doğu Akdeniz konusunda Yunanistan'ın bu kadar sesinin çıkmasını sağlayan bir Avrupa birliği var. Savaş gemileri teker teker konumlanıyor, göz dağı vermeye çalışıyor. Türkiye'nin hakkı olan 7.000 millik kıyı şeridini ele geçirip bizi İskenderun limanına sıkıştırmışlar, suya taş atsalar savaş çıkacak. Siz hala ihtiyacımız yok tarzında söylemlerde bulunuyorsunuz.

Sırf ABD 3,5 ambargo koyacak, ekonomik yaptırımlar uygulayacak diye hava sahası güvenliğinden vazgeçmemiz kabul edilebilir değil. S-400'ler alınmaz ise ABD'nin gelecekte kendi envanterlerinden dahi çıkartacağı hiçbir işe yaramayan Patriotları almak zorunda kalacağız, kısacası paramızla rezil olacağız. Ki Türkiye, ABD ambargolarından uzun vadede hep karlı çıkmıştır. En büyük örneği Aselsan, ABD'nin silah ambargoları yüzünden kurulmuştur. Bu seferde fırsatı değerlendirip ihracatı azaltıp, ülke içerisinde yerli üretime geçerek bu ambargolardan uzun vadede karlı çıkabiliriz.
carasar

kişi bu mesajı beğendi.

If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
wmaraci
reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

johntitor37 adlı üyeden alıntı

Hocam bu mesaj bana mıydı, bilmiyorum. Fakat gerek Suriye, gerek Doğu Akdeniz konuları olsun gayet yakından takip ediyorum. S-400'lerin alınmasının amacı bir açıdan da Doğu Akdenizi sağlama alabilmek. Neden diyecek olursanız, Kıbrıs'taki tanımadığımız devlete konumlanmış bir füze ile Türkiye'nin her hangi bir noktasını istedikleri gibi vurabilirler, çünkü yeterli bir hava savunma sistemimiz yok. Türkiye'nin şuan acilen bir hava savunma sistemine sahip olması gerekiyor. Benimde size tavsiyem sırf iktidara karşısınız diye bütün yaptıkları hareketleri direkt olarak kötü veya yanlış diye yaftalamak doğru değildir. .(Bunu bir muhalefet yanlısı olarak söylüyorum.) Bulunduğumuz yer Ortadoğu, savaşsız 10 yıl geçmemiş bir bölgedeyiz. Doğu Akdeniz konusunda Yunanistan'ın bu kadar sesinin çıkmasını sağlayan bir Avrupa birliği var. Savaş gemileri teker teker konumlanıyor, göz dağı vermeye çalışıyor. Türkiye'nin hakkı olan 7.000 millik kıyı şeridini ele geçirip bizi İskenderun limanına sıkıştırmışlar, suya taş atsalar savaş çıkacak. Siz hala ihtiyacımız yok tarzında söylemlerde bulunuyorsunuz.

Sırf ABD 3,5 ambargo koyacak, ekonomik yaptırımlar uygulayacak diye hava sahası güvenliğinden vazgeçmemiz kabul edilebilir değil. S-400'ler alınmaz ise ABD'nin gelecekte kendi envanterlerinden dahi çıkartacağı hiçbir işe yaramayan Patriotları almak zorunda kalacağız, kısacası paramızla rezil olacağız. Ki Türkiye, ABD ambargolarından uzun vadede hep karlı çıkmıştır. En büyük örneği Aselsan, ABD'nin silah ambargoları yüzünden kurulmuştur. Bu seferde fırsatı değerlendirip ihracatı azaltıp, ülke içerisinde yerli üretime geçerek bu ambargolardan uzun vadede karlı çıkabiliriz.

3 5 ambargo :) tamam hocam siz haklısınız

johntitor37 johntitor37 dribbble.com/metehanozsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek UI / Visual Design, UX Design
  • Konum Makedonya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 174 / 209
  • Ticaret 4, (%100)
Backlinkcigeldi Biliyorum :)

If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al