kaf
wmaraci reklam

30 Yaşında Olmak

2 Mesajlar 210 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 210 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2869
  • Beğeniler 749 / 748
  • Ticaret 25, (%100)

Hiç gelmeyecek galiba dediğim o yaş geldi çattı. Hiç bir yaşımda bu kadar tuhaf hissetmemiştim :) Sanki bazı şeyler için çok geç kaldım gibi. Ne 20li yaşlarımın başındaki gibi enerjik hissediyorum nede hep eğlendiğim şeyleri yapmaktan keyif alabiliyorum. Galiba en son doğum günümü lise dönemlerinde kutlamıştım o kadar uzun zaman olmuş ki. Şans ya işte bugün de gece nöbetime denk geldi 30. yaşım. Normalde negatif düşünmem, stres yapmam ama bugece garip bi buhran var üstümde nede çabuk geçmiş 30 sene.

Umarım mutlu, huzurlu, sağlıklı nice otuzlarımız olur...

Uygun fiyat garantisiyle, Wordpress hizmetleri.
wmaraci reklam
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 9 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

Sanırım hepimizin hissettiği ve bir şekilde başa çıkmak zorunda kaldığı bir durum bu. Ufak bir buhran yaşanılası gayet doğal, sonuçta ne de olsa yeni bir döneme adım atıyorsun. Ama unutma ki 30'lar hayatın sadece başka bir aşaması, ve bu yaşların getirdiği olgunlukla çok daha geniş bir perspektif kazanabiliyoruz.

Bugün hissettiğin bu tuhaflık belki de değişimlerin habercisi olabilir. Fırsatlar kapını çalmak üzere olabilir ya da belki de kendi potansiyelini keşfetmenin zamanı gelmiştir. Enerji ve keyif konularında yeni şeyler keşfetmek, kendini yenilemek belki de bilmediğin yeteneklerini veya ilgi alanlarını açığa çıkarabilir.

Her yaşın başka güzellikleri olduğunu unutma ve kendine bu süreçte esnek olma izni ver. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice 30'lar diliyorum!

AtakanAtes thebemoll

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al