Ben 17 yaşındayım, 18 yaşıma az kaldı. 15 yaşında bir kızla tanıştım, aramızda yaklaşık 3 yaş var. yakınız kendisiyle manita gibi diye bilirim Kızın annesiyle yaşıyor, anne baba ayrı. İlk tanıştığımda normal biri gibiydi, kötü bir niyet görmedim. Sonra çevremden çok kişi bu kızın sorunlu biri olduğunu söyledi ama ben inanmadım, belki değişmiştir diye düşündüm.
not : kendini kestiği videolar vb vardi cünki
Geçmişte kendine zarar verdiğini, psikolojik tedavi gördüğünü, hastaneye yatırıldığını öğrendim. Hatta bazı görüntüleri internette veya çevresinde dolaşıyormuş. Buna rağmen konuşmaya devam ettik. Yaklaşık 10-15 gün gibi bir sürede birkaç kez buluştuk, kahve içtik, birlikte vakit geçirdik. Hatta bir gün onun evinde kaldım, annesiyle de tanıştım.
Bir süre sonra beni şaşırtan davranışlar başladı. benim yakın arkadaşıma yazip ilişkiye girmiş, sonra da bana bunu dalga geçer gibi anlattı. Bu beni hem psikolojik olarak sarstı hem de çok kırdı. Ayrıca bazı alışılmışın dışında davranışlarından da rahatsız oldum. Kendisi geçmişte bazı hijyenik olmayan şeyler yapmış, bunları bana utanmadan anlattı, kendi dışkısını vb yemiş veya idrarini içmiş
acı çekmekten ve çektirmekten hoşlandığını söyledi.
Bir sabah, ellerimi halatla bağlayıp bileklerimi yakmak istediğini söyedi. gerçekten halat sipariş etmiş.
Aynı zamanda evime bilgim dışında siparişler gönderdi, kendi adına aldığı ürünleri benim teslim almamı istiyor ve ürünleri ona götürmemi istiyor sürekli
Bir gün evime fake ihbar yapmiş yani sahte ihbar mesajına bakmıyorum diye
Benim bu kızla hiçbir cinsel yakınlığım olmadı. Tam tersine, bu konular hep ondan geldi ve ben sürekli uzak durdum. Ama başta gerçekten mutlu gibiydik, ne olduysa sonra değişti. Şu anda hâlâ benimle iletişim kurmaya devam ediyor ama ruhsal olarak çok dengesiz. Alkol kullanıyor, sürekli karamsar konuşuyor, bazen “ölmek istiyorum” diyor. Psikolojik olarak iyi olmadığı çok açık.
Ben hayatımda ne alkol aldım ne sigara içtim. Temiz bir hayatım var. Ama bu kız hem beni yıprattı, hem çevremle aramı bozdu, hem de başkalarına zarar verme potansiyeli taşıyor. Çok kolay manipülasyon yapıyor, ben bile bir noktada buna kapıldım. Ailemle onun yüzünden ciddi sorunlar yaşadım.
Annesiyle de konuştum, ama kız “söz veriyorum artık düzgün biri olacağım” diyerek annesini ikna etmiş. Bence bu yeterli değil. Bu kızın yeniden bir psikolojik değerlendirmeden geçmesi, gerekiyorsa hastaneye yatırılması lazım.
Yardım ve yönlendirme talep ediyorum.
- konudan fazlasi ve kanıtlarım var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum