Master72
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Lisedeyim Okuyorum.
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ,
Okuduğum okul bilişim okulu ve bilirsinizki bilişim okuyan kişiler PC başındadır her zaman . şöyleki okul olarak hep beraber tarayıcıda olmak üzere online oyun oynamak istiyoruz ve buna örnek olarak en iyileri " Agar.io " " Agarz" gibi oyunlar geliyor aklıma ve çok sevdiğim oyunlardır bunlar.
Şöyleki bana böyle bir oyun lazım . Okulun sitesine yükliyeceğim ve oynayabiliceğimiz bir oyun lazım. bir kaç yerden agar.io'nun dosyalarımı diyim scriptini mi diyim indirip kurup denedim fakat hepsinde sorun yaşadım genellikle oyuna başlayamama sorunu.
Sizden ricam bu oyunu sorunsuz şekilde vericek birileri lazım. anlatımı da yazarsa mutlu olurum.
Not: illaki o oyunların olmasına gerek yok fakat benzer olursa güzel olur.
yorumlarınız eksik etmeyin.
Thanks..
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Agerio güçmü yeter dostum, en ucuz vds 30 tlden başlıyor aylık ve 1 ay içinde o vdsnin gücü yetmeyecek. Büyük sunucular almak zorunda kalacan ve aylık 300 400 tl paran gidecek. Siteye ana sayfasına reklamda koysan kar edemezsin. İlk başta biraz para biriktir o şekilde bir şeyler yapabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%79)
Uygun fiyata anahtar teslim şekilde teslim ederim, düşünürsen pm
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Antrenör
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Web client; agario oyununuzu oynatabilmeniz için hostunuzun içerisine yükleyeceğiniz web dosyalarıdır.
Tüm bu saydıklarım hazırsa tamamdır, kurulum için bir yerden başlayabilirsiniz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.