tr.link

Verizone Kurucusu Lowell McAdam’ın Haytı

3 Mesajlar 1.147 Okunma
acebozum
tr.link

mahsum mahsum Taklitler Aslını YÜCELTİR Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker, İnternet Girşimcisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1029
  • Beğeniler 318 / 313
  • Ticaret 8, (%100)
Başkanı ve CEO’su olduğu Verizon Communications , kablosuz bir dünya lideri, fiber optik ve Internet tabanlı hizmetler sunmaktadır. 1980’lerden bu yana kablosuz ağ ve *******ünikasyonun büyümesine yaptığı katkılar övgüyle karşılandı ve dünya çapında tanınmaya başladı. O işi üç kıtaya inşa etti.

Çocukluk ve Eğitim

Lowell C McAdam, 28 Mayıs 1954’te Buffalo New York’ta dünyaya geldi.Cornell Üniversitesi’nden mühendislik yüksek lisans ve San Diego Üniversitesi’nden İşletme Yüksek Lisansı (MBA) derecesi aldı. O altı yıl boyunca ABD Donanması Civil Engineer Corps ile çalıştı. 1979’da lisanslı bir profesyonel mühendis oldu.

Kariyer

1983-1993 yılları arasında Pacific Bell’de icra görevinde bulundu. 1993 yılında AirTouch’a küresel operasyonların yönetim direktörü olarak katıldı. 2007-2010 yılları arasında Verizon Wireless Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Verizon Yönetim Kurulu Üyesi olan Lowell McAdam 2011 yılından itibaren Verizonİcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır

Verizon ceo ayrıntıları
AirTouch Communications’da McAdam, uluslararası operasyonlarda başkan yardımcısı olarak çalıştı ve İspanya, Portekiz, İsveç, İtalya, Kore ve Japonya’daki hücresel girişimlerin lider teknik ortağıydı. McAdam, uluslararası başvuru ve operasyonların direktörü AirTouch’a katıldı. Kayıtlara göre, 2014 yılında 18.2 milyon ABD doları tutarında bir maaş kazandı

Başarılar

Verizon Wireless’ın% 45 oranındaki hissesini satın alarak Vodafone’un tam mülkiyetini almayı başardı. (IOT) ve mobil eğlence alanlarındaki yeni büyüme pazarlarına götürüyor. Görev süresi boyunca Verizon, AOL’yi 4.4 milyar dolara devraldı ve bir sosyal medya ve eğlence ürünü olan Go90’u başlattı.

Liderliği altında, bir web-video başlangıç ​​şirketi olan Vessel’in satın alımıyla birlikte bir satın alma hareketi devam ediyor. Çalışanlara fayda sağlanmasının reddine itiraz eden 2011 yılında evinde toplanan protesto gösteren işçilerin neden olduğu strese katlandı.

Yaptıkları

Geçmiş CTIA Başkanı – The Wireless Association
Ulusal Academy Vakfı Direktörü – okullarda ve kolejlerde teknik eğitim kalitesini artırmak.
Sağlık ve Yenilikçilik ile ilgili CEO Konsorsiyumun Eş Başkanı – çalışan sağlığının iyileştirilmesi ve yüksek kaliteli, daha düşük maliyetli sağlık bakımının sunumu için yenilikçi stratejilerin benimsenmesi için.
Yahoo Deal

Verizon, İnternet alanıyla ilgili Verizon’un üstünlüğünü sağlayacak 4.8 milyar dolarlık Yahoo satın almayı planlıyor. Anlaşmanın 2017’de kapatılacağı bekleniyor; Pay sahiplerinin ve düzenleyicilerin onayına tabi olmak. Geçen yıl, mobil video ve reklamcılık işini güçlendirmek için AOL’yi satın almıştı. Verizon liderliğinde, ilk kez herhangi bir şirket tarafından ABD’de 5G geniş bant hizmetleri başlatmayı planlıyor. 460 pazarda LTE-Advanced’i piyasaya sürdü.

Kaynak : Kitap Ayracı

googleasistan
reklam

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Hocam resmen google translate kullanılmış
mahsum

kişi bu mesajı beğendi.

mahsum mahsum Taklitler Aslını YÜCELTİR Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker, İnternet Girşimcisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1029
  • Beğeniler 318 / 313
  • Ticaret 8, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

Hocam resmen google translate kullanılmış

Hocam çok gelişmiş dediler bir deneme yapayım dedim :) :)
cthax

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al