-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rehberlik hocandan yardım alabilirsin tabi fakat kendi çalışma programını rehberlik hocana hazırlatma. Ayrıca hayattan kopma ders çalışınca. Hedefinin olması son derece önemli ayrıca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet anladım hocam başka önerisi olan dersler hakkında...
Ek Olarak: konuyu takip eden ben değilim.Baya bu sorunun cevabını bekleyen arkadaş var...
lbrk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Erken karar vermen iyi olmuş. Anladığım kadarıyla ilk seneni yeni bitirmişsin. Eğer öyleyse 9. sınıfı tekrar edebilirsin. (Bize okuldan böyle söylerlerdi :) YGS konularının arasında diğer sınıfların konuları da mevcut. Ancak okulunda hangi dersleri, hangi konuları görüyorsun bilmiyorum. En iyisi bir öğretmen forumuna gir derdini anlat. Başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Benimde hedefim burası :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
ne diyebiliriz ki sana ?
Burda öğretmen yada dediğin üniversitede dediğin bölümü okuyan birisininde olduğunu düşünmüyorum.
Öğretmen , üniversite forumları işini görecektir.
trgy
Mühendis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sana açık konuşayım ilk sınıfta 66 küsur ortalama yapan birisi orayı kazanamaz. Boşa ümitlendirme kendini. Şanssızlık falan filan hikaye. Ben ne çocuklar biliyorum eline kitap almadan 80 - 90 alıyordu. :) Ek olarak imkanın varsa Türkiye'de okumak yerine Avrupa'da okumanı öneririm. Türkiye'deki ezberci eğitimin yerine mesleğinle ilgili bir eğitim görürsün.
Bunu hem Türkiye'de üniversite okumuş hem de Avrupa'da okuyan birisi olarak net bir şekilde söylüyorum.
Neden yurtdışı dediğimi de biraz anlatayım;
-Çoğu okulda 2 tane bitirme tezi isterler bu da senin işi kavramana oldukça yardımcı olur.
-Saçma sapan bilgisayar mühendisliğinde avrupada Türkçe, sosyoloji, biyoloji, kimya gibi dersler yoktur onlarla boşa vakit harcamazsın onların yerine daha yararlı networking gibi dersler vardır.
-Yabancı dilin gelişir, kaldı ki yabancı dil Türkiye'de öğrenilmez öğrenemezsin. Ben de Türkiye'de yüzde yüz ingilizce eğitim veren üniversitede okudum farkı çok rahat görebiliyorum.
Daha bir çok şey sayabilirim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad