-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar seneye tatile çıkmayı planlıyorum ama önümüzdeki iki ay içerisinde rezervasyonumu yapmak ve ödememi gerçekleştirmek istiyorum.
Bana Antalya'dan tanıdık veya sizin bilidğiniz Villa Ev Havuzlu Teraslı Kendi Başımıza Takılacağımıza 4-5 Kişilik Bir Yer İstiyorum Eğer Tanıdığınız veya Bildiğiniz Uygun Haftalık Kiraya Veren Yerler Varsa Bana Ulaşabilirsiniz P.M'den Şimdiden Teşekkürler.
He Bu Arada Antalya Olması Şart Değil Fethiye Bodrum vb Yerlerde Olabilir Ben Sadece Antalyayı Çok Beğendiğim İçin Antalya Diye Tutturdum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sana tavsiye hiç şimdiden paranı bağlama.
seneye çıkacağın tatil zamanı netleşsin iki hafta öncesinden her türlü daha uyguna ve gönlüne hoş gelen kiralamayı yapabilirsin
şubatta iki kişi herşey dahil 450 tl olan oteli daha yeni aynı tarih aralığında 260 tl ye aldım ve tatilimi yaptım.erken rezervasyon falan algı psikolojisi
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bazı oteller için erken rezervasyon işe yarıyor. Sezonda boş yer bulursan uygun fiyattan alabilirsin ki sezonda hiç bir otel boş oda istemeyeceği için uygundan bilet satışı yaparlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Antalya'da Beldibi diye bir belde var Kemer'e bağlı orada haftalık, aylık kiralayabileceğiniz apart villalar var. Bu villalar o bölgedeki otele bağlı oluyor ve otelin tüm havuz, yemek, eğlence vb. aktivitelerinden yararlanabiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bodrum için tavsiyesi olan varsa değerlendirebilirim... otel, apart vs farketmez.... :))