lostyazilim

Ayyıldız tim için olay olacak iddalar

11 Mesajlar 2.201 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ElAziz ElAziz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İşletme sahibi
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Bu yazımda insanların milli ve manevi duygularını sömürerek, insanları kendi menfaati ve egoları için çalıştıran Mehmet İsmail Telli ve grubu olan Ayyıldız Timden bahsedeceğim.

Kendini vatansever ve milliyetçi grubu olarak tanımlayan Ayyıldız Tim, işin özünde vatanına en çok zarar veren insanlardan oluşmaktadır.
Geçmişten bugüne kadar detaylı incelendiğinde, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık sitesinin Ayyıldız Tim yöneticileri tarafından hacklendiği, ****o ve eğlence sitelerine zombi ağı kurarak siber zorbalık yaptıkları görülmüştür.

Bu sadece bahsi geçen haberlerden biri;
"Ayyıldız team"in lideri, çete kurarak şantaj ve tehditle para almaktan gözaltına alındı.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/ayyildiz-time-polisten-cete-baskini-1059754/

https://www.memurlar.net/haber/202700/400-bin-kisilik-siber-orduyla-5-milyon-tl-lik-vurgun-video.html

Yine kendilerini vatansever hackerlar olarak tanıtan Ayyıldız Tim yöneticilerinin, ünlülerin telefon ve mail hesaplarını ele geçirip özel görüntülerini yayımlayarak şantaj yapıldığı kanıtlanmıştır.

Bu örneklerden sadece biri;
"Ünlü oyuncuların telefon ve mail hesaplarını ele geçirip özel görüntülerini yayınlayarak şantaj yapan Ayyıldız Tim yöneticisi EbuDuhan nickini kullanan Osman G. yakalandı."

https://www.teknolojioku.com/guncel/unlu-oyuncularin-kabusu-hacker-yakalandi-5a28fbc018e540630d1df32a

Kendilerini milliyetçi olarak tanıtan Ayyıldız tim"in, bahsedildiği gibi hiçbir şekilde vatanseverlikle ilgisi olmayan bu grubun kurucusu kendisini Mehmet İshak Telli olarak tanıtan oysa gerçek ismi Mehmet İsmail Telli;
Reel hayatta arpa boyu yol katedememiş, çevresindeki insanlar tarafından saygınlığı kalmamış, teknik bilgi ve becerisi olmayan bu zat,
hacke merak salan, birşeyler öğrenmek isteyen 8 ile 17 yaş arası gençleri kandırarak, kendi kişisel ego ve askercilik oyunlarıyla emellerine alet etmektedir.

Sitelerine girdiğiniz zaman, tüm üyelerin kendisine "Komutanım" olarak hitap etmesini kural olarak koyan Telli, bu cocukları tabletlerle, minibook ve akıllı cihazlarla kandırarak ayyıldız tim bunyesinde kendi menfaati için çalıştırmaktadır.

Çocukların ve gençlerin beyinlerini yıkayıp zaafiyetlerinden faydalanarak kişisel bilgilerini elde edip, bir süre sonra Ayyıldız Timi bırakmamaları için onları elde ettiği bilgileriyle tehdit etmektedir.

Tehdit ettiği gençlerden sadece biri;
"Aranıza yeni katıldım önceden ayyıldız tim deydim site hack üzerine birçok site deface ettim sonra Mehmet ishak telli noyan paşa ile tanıştım hergün site hackleyip index basıyordum ve kendi hacklediklerime onların namlarını yazmak zoruma gidiyordu ve yaprıkları bazı işler var hakikaten korkuyorum…."

https://hacknews.org/2018/07/19/ayt-zulmu-ile-inleyen-kilicarslan-ciglik-atiyor/

Mehmet İsmail Telli"nin, her geçen gün kandırdığı çocuk sayısı artmakta ve bu ülkenin gençlerine zarar vermektedir.
Burada yer alan bilgiler BİMER ile paylasılmıstır, devletimizin bu Siber Zorba konusunda önlem alması için çaba sarfedilmiştir.

wmaraci
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Bu 5 sene önce belliydi. Sitelerine girdiğinizde direk anlıyorsunuz zaten.
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
Bir ara yüzük satıyorlardı indexte 😀 ayt boş anca sosyal medyada atrislik pesindeler
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

SmmPaneliComTR SmmPaneliComTR SmmPaneli.Com.T Kullanıcı
  • Üyelik 20.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest.
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 603
  • Beğeniler 113 / 112
  • Ticaret 5, (%80)
Sosyal medya erkeklerinden oluşur, fake görüntülerle prim yaparlar.
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Ben de bir ara içlerindeydim . Hatta birkaç kere hacklediğim site ile internet gazetelerine çıkmıştı haberlerim. Rütbem yüzbaşı idi . Üniversite yüzünden bırakmak sorunda kalmıştım . Bir kere olsun kötü bir durum görmemiştim kendilerinden . Albayrak , kerem noyan ve cedkan gayet sakin , terbiyeli insanlardı . Ben sanmıyorum böyle şeylerin olacağını . İçinde vardı elbet kendini şişirmeyi seven , aklı fikri hava , prim olan . Ama tim yönetimi olarak hepsi vatansever insanlardı
ElAziz

kişi bu mesajı beğendi.

Sakulta Sakulta antakyabilgisayar.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 196 / 96
  • Ticaret 4, (%100)
Ters bir domain alırlar bu domainde ya millete yada yaratıcıya küfürler edilir 3-5 ay boyunca bekletilir ve sonra hacklerler ve milliyetçilik din iman vatanserverlik ayağına yatıp kahraman ilan edilirler. Klasik lamer.
deryaerdil mxaksoy

kişi bu mesajı beğendi.

Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...

netpisiko netpisiko Güneşli Günler. Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 300
  • Beğeniler 11 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Böyle olduğunu zaten biliyorduk ama gerçekten iyi kandırıyorlar bizi :)
ElAziz

kişi bu mesajı beğendi.

haliluunal haliluunal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)
Alayi lamer , cogu virusu abartarak anlatiyorlar , sosyal medya fenomenleri baska bisey bildikleri yok hacker okan gibi domain alip icine dini degerlere kufur yazip 3 ay sonra index basip hackledik diyen lamer tayfasi
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

ElAziz ElAziz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İşletme sahibi
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Bir kere olsun kötü bir durum görmemiştim kendilerinden .

İki saattir farklı yerlerde bakıyorum da, çok yapmacık bir halleri var? Forumlarına üye olurmuyum bilmiyorum, ama yöneticilerinin uslubundan ve paylaşımlarından çıkarttığım kadarı ile çocukları gerçekten de kandırıyorlar.

Adnan Oktar, Fethullah Gülen gibi gruplar ardından bunların da altından birşey çıkacak ve aslında hepimizin saf duyguları neticesi ile aldatıldığı ortaya çıkacak.

Kurucuları İsmail Telli haber sitesine de baktım, reklam ve toplum ahlakını bozan paylaşımlar ve kendi ekiplerine övgüler harici birşey görmedim.

Sen katıldığında kaç yaşındaydın? Belli ki yaşı genç olanları piskolojik yaklaşımlar ağırlıklı etkileyip böylece tüm işleri sizlere yaptırıp sonra da farklı birşeymiş gibi yansıtıyorlar. Bak kendin diyorsun, benim bastığım siteleri habere taşıdılar diye.

Oysaki siz hackermisiniz? Bu alanda profesyonel düzeyde bilgiye sahip, yurtdışında eğitim görmüş ve yaşayan vs. idda ettikleri gibi? Benim inanasım gelmiyor bunları okuyup uslublarını ve sayfalarındaki çocukca paylaşımlarını gördükten sonra.

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

ElAziz adlı üyeden alıntı

İki saattir farklı yerlerde bakıyorum da, çok yapmacık bir halleri var? Forumlarına üye olurmuyum bilmiyorum, ama yöneticilerinin uslubundan ve paylaşımlarından çıkarttığım kadarı ile çocukları gerçekten de kandırıyorlar.

Adnan Oktar, Fethullah Gülen gibi gruplar ardından bunların da altından birşey çıkacak ve aslında hepimizin saf duyguları neticesi ile aldatıldığı ortaya çıkacak.

Kurucuları Telli beyin haber sitesine de baktım, reklam ve toplum ahlakını bozan paylaşımlar ve kendi ekiplerine övgüler harici birşey görmedim.

Sen katıldığında kaç yaşındaydın? Belli ki yaşı genç olanları piskolojik yaklaşımlar ağırlıklı etkileyip böylece tüm işleri sizlere yaptırıp sonra da farklı birşeymiş gibi yansıtıyorlar. Bak kendin diyorsun, benim bastığım siteleri habere taşıdılar diye.

Oysaki siz hackermisiniz? Bu alanda profesyonel düzeyde bilgiye sahip, yurtdışında eğitim görmüş ve yaşayan vs. idda ettikleri gibi? Benim inanasım gelmiyor bunları okuyup uslublarını ve sayfalarındaki çocukca paylaşımlarını gördükten sonra.

Bana birkaç teknik öğretmişlerdi. Wordpress , joomla , drupa , mysql , gibi ve haberini yapan onlar değil büyük haber siteleriydi ( acunn , iha , milliyet gibi )
Her gün farklı ülkeler hedef olurdu . Ben asla Türkiye lokasyonlı site hacklendiğini görmedim . Almanya , israil , amerika , Hindistan vb ülkeler hedef olurdu , bizler de birçok site hackleyip index atip facebook sayfası adminine verirdik . Onlar da paylaşırlardı . Girdiğim zaman 15 yaşındaydım 17 18 yaşlarında bırakmak mecburiyetinde kaldım . Daha önce de pkklı hesapları hackler sayfalarını silerdik . Bana bunları dediğinizde o yüzden inanmıyorum . Çünkü orda ne kimse birbirinin ismini , ne memlektini bilirdi . Koca koca adamlar gelir neler hackleyip paylaşırdı bizler de özenirdik .
Ben bir kişiden ( yöneticilerinden ) reklam amaçlı bir şey yaptıklarını görmedim .
Bence sizler de her okuduğunuza inanmayın. İçlerinde bir zamanlar olmasaydım hak veririm burda kişilere

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al