ElAziz adlı üyeden alıntı
İki saattir farklı yerlerde bakıyorum da, çok yapmacık bir halleri var? Forumlarına üye olurmuyum bilmiyorum, ama yöneticilerinin uslubundan ve paylaşımlarından çıkarttığım kadarı ile çocukları gerçekten de kandırıyorlar.
Adnan Oktar, Fethullah Gülen gibi gruplar ardından bunların da altından birşey çıkacak ve aslında hepimizin saf duyguları neticesi ile aldatıldığı ortaya çıkacak.
Kurucuları Telli beyin haber sitesine de baktım, reklam ve toplum ahlakını bozan paylaşımlar ve kendi ekiplerine övgüler harici birşey görmedim.
Sen katıldığında kaç yaşındaydın? Belli ki yaşı genç olanları piskolojik yaklaşımlar ağırlıklı etkileyip böylece tüm işleri sizlere yaptırıp sonra da farklı birşeymiş gibi yansıtıyorlar. Bak kendin diyorsun, benim bastığım siteleri habere taşıdılar diye.
Oysaki siz hackermisiniz? Bu alanda profesyonel düzeyde bilgiye sahip, yurtdışında eğitim görmüş ve yaşayan vs. idda ettikleri gibi? Benim inanasım gelmiyor bunları okuyup uslublarını ve sayfalarındaki çocukca paylaşımlarını gördükten sonra.
Bana birkaç teknik öğretmişlerdi. Wordpress , joomla , drupa , mysql , gibi ve haberini yapan onlar değil büyük haber siteleriydi ( acunn , iha , milliyet gibi )
Her gün farklı ülkeler hedef olurdu . Ben asla Türkiye lokasyonlı site hacklendiğini görmedim . Almanya , israil , amerika , Hindistan vb ülkeler hedef olurdu , bizler de birçok site hackleyip index atip facebook sayfası adminine verirdik . Onlar da paylaşırlardı . Girdiğim zaman 15 yaşındaydım 17 18 yaşlarında bırakmak mecburiyetinde kaldım . Daha önce de pkklı hesapları hackler sayfalarını silerdik . Bana bunları dediğinizde o yüzden inanmıyorum . Çünkü orda ne kimse birbirinin ismini , ne memlektini bilirdi . Koca koca adamlar gelir neler hackleyip paylaşırdı bizler de özenirdik .
Ben bir kişiden ( yöneticilerinden ) reklam amaçlı bir şey yaptıklarını görmedim .
Bence sizler de her okuduğunuza inanmayın. İçlerinde bir zamanlar olmasaydım hak veririm burda kişilere