hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Arkadaşlar merhaba iş yerinde bir abim Erzurum Üniversitesi'nde 2 yıl AÖF okudu ve bu yıl DGS girip 4 yıla tamamlamak istiyor.Fakat Kamu yöneti istiyor bu da orada yokmuş sanırım.Daha önce Aöf 2 yıllık bir bölümü 4 yılatamamlayan arkadaşlar var mı ?
Şimdi Bu abim dgs girecek ve tutturduğu bir puanla başka bir üniversite kayıt olabilir mi ? (aöf bölümü olan)
Örgün öğretimden dgs girse bilgim var ama açıköüretim myo onu 4 yıla tamalayacak ve okuduğu okul aöf olacak.
Bu soruyu bana sordu okuyorum diye ama konu hakkınbda pek bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam ben aöf'den mezun olmadım sakarya üniversitesinden bu sene önlisans mezun oldum. Bende dgs giricem. Abin önlisansı aöf'ten bitirdiyse iyi bir puan yaparsa örgün okuyabilir. İlla aöf lisans seçmesine gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamam o zaman birşey yapmasına gerek yok. Eğer önlisans mezunu olduysa bu sene dgs kayıtları bitti zaten 20'sinde dgs'ye kayıt olmuştur inşallah ? Kayıt olduysa sınava girecek. Sonra puanlar açıklandıktan sonra tercih yapacak. Zaten aöf'ün bölümleri fazla puan istemiyor. Ayrıca aöf'ten mezun olduğu için diploma notuna göre ona puanda gelecek. İstediği aöf bölümünü okuyabilir.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
kayıt olmuş dgs'ye o zaman sıkıntı yok sağol :)
SEO