Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar, son 7 gunde 2 kez olan kalbimin orda bisi bi sikinti olusuyor bunaliyorum ve hicbisi yapasim gelmiyor o an bilmiyorum cok kotu bunaliyorum bugun 15 adet 2 bin kelimelik makale yazdim 5 adet toplamda 1000 kelime yazmam gereken makale vardi yok yazamadim kalbime sikinti girdi yapamadim. Bundan onceki ise sanirim kullandigim depresyon ilacinin yan etkisiydi erken kullandim diye bi bunalima girdim pcye oturamiyorum cok kotu oldum disari ciktim sinemaya gittim yine gecmedi ama ertesi gun gecmisti sizce ne yapmam gerek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
acaba neden içine bir sıkıntı giriyor? (bkz:"bugun 15 adet 2 bin kelimelik makale yazdim")
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba kardeşim, uzun zamandır tanışıyoruz abi kardeş olduk birbirimize. Sana sürekli diyorum çık dışarı hava al. Farklı şeyler yap. Birazda zamana bırak içine sıkıntı atma. Akışına bırakmaya çalış. Sana elbette çabalama bırak demiyorum çabala çokta zorlama. Olacak şey var olmayacak şey var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
Kayronik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Market İşletme
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Bu çalışmaktan değil ileriye dönük gelecek kaygılarından dolayı oluşuyor
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir psikiyatri uzmanına başvurmanızda fayda var.. Çağımızın en büyük salgını psikolojik rahatsızlıklar hocam,şuan bu işin okulundayım 1. Sınıf olmasına rağmen anladım ki bu iş sadece para değil insanlık ve insaniyet getiren bir meslek.Umarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Allah yardımcın olsun kardeşim. Biz de daha dün psikiyatr deydik kardeşimi götürdüm bende tek seans 200 lira bayıldık bişey yaptıklarıda yok bilemiyorum durumun nasıldır ama ilk etapda doktorlara para saçma peşine düşme. İnsan bazı şeylerle kendi başına mücadele etmesi gerekir, herkesin sıkıntıları var kımının buyuk kımının küçük kimse gorundugu kadar lay lay lom yasamıyor hayatı ama bazıları takmamayı hatta yaşanmamış gibi yapıyor ki bunlardan biride benim. Bazen kendi söyledigim yalanlara kendimi de inandırıyorum hiç iyi bir şey olmasa da ruhen gelen rahatsızlıktan iyidir. Sıkıntı verecek derecedeyse doktorada gıtmende fayda var ama bıraz bulundugun ortamı vs değiştir yeni bişeylerle mesgul ol bırak makale yazmayı falan. Bu tür şeyler kalıcı değil buna emin ol ve inan bir dönem sonra geçip gidecek ardından baktıgında ya ben nasıl bunla ugrasmısım bosa vakıt kaybetmısım dıyeceksın o yüzden takmamaya çalış, demesi kolay tabi diye de düşünme çünkü ben de bu sekılde yapıyorum :) Allah şifa versin, geçmiş olsun tekrar
dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam bence makale yazmaya bir süre ara verin. Ben de makale yazıyorum ve öyle zamanlar oluyor ki kalkıp bir kelime yazasım gelmiyor. Bir süre ara verip sonrasında tekrar devam etmek size iyi gelcektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
antideprasanı bırak dışarı çık 2 kızla tanış, sinemaya yalnız gitme
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
Zamanında ben de öyle çok oluyordum. Düştüğün durum belirsizlik durumu bence. Belki makale yazarken veya baska durumda iken kendine soruyorsundur ben niye yazıyorum? bunları yazmasam olur mu? sürekli bunları mı yazacam? ilerde yazacak miyim? Bence sana en yakın kişiyle konuş ve hatta onunla konuşurken saçmala bildiğin. İçindekini dök en azından rahatlarsin. Bi de şu da iyi gelecektir: Ani yaşamaya çalış. Geçmişi düşünme geleceği hayal etme. Bunu ben uydurmuyorum tabi sürekli kendini böyle telkin et yani ise yarayacaktır.