-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dostum, gel insanları çok iyi anlayabilen biri olarak birkaç tavsiye vereyim.
Öncelikle, çok ama çok yakın olduğun 1-2 dostun olsun. Daha fazlası olması zor. Çünkü 1-2 arkadaşın olsun demiyorum, dostun olsun.
Bunaldığında dertleşebileceğin, beraber saçmalayabileceğin, seni anlayan insanlar olsun bu dostların.
Daha sonra, beni hep sıkıntılı anlarımda kurtaran bir kavram, inanç.
Çok sevdiğim bir insanla maalesef kavga ettim 2 gün önce. Feci şekilde kalbini kırdım çünkü o da beni çok üzdü.
Sonra gittim ve tek gerçek dostum Allah'a dua ettim. Namaz kılmak ve dua etmek, bu 2'sine dikkat edersen Allah sana inşallah huzuru verir.
Hayatımda birçok şeyin düzeni bozulduğunda, sevdiğim insanlarla kavga ettiğimde, gelecek kaygısı ağır bastığında, bunaldığımda ve her şey sıkıcı geldiğinde dayanmam çok zordu.
Tüm bunları aynı anda yaşadım bir süre. Dayanmamı sağlayan şey ise boşver diyebilmek, gereksiz şeyleri takmamak, Allah'a yönelmek oldu.
Hepimizin içine sıkıntı düşer bazen, dayanamayacak dereceye geliriz. Yukarıda bahsettiklerime bir daha bak, birçok abim de güzel tavsiyeler vermiş.
Hiçbir şeyi kafana fazla takma, bir de ideallerin olsun. O zaman çok daha iyi olacaktır.
Allah'a emanet...
1 kişi bu mesajı beğendi.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
en güzel çözüm bir iki tane yeni oyun alıp oynamak ve ya netten indir oyna))
can sıkntısı olunca unutturur oynarken en azından yüzünü güldürür ))