-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı
Ben teşekkür ederim insan çok heyecanlanıyor araba alırken :D Birde araba pazarları pahalı oluyor.Sahibinden.com'da çok uygunları var ordan bakın derim :) Bu arada çenemde açıldı k.bakmayın yanlış birşey yapmayın diye uyarmaya çalışıyorum yaşadığım tecrübelere dayanarak :)
Genelde oradan baktım hocam şu ana kadar modellere. Gidip gözle görmek almasakta fikir edinme açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. Böyle büyük şeyleri netten almak biraz garip geliyor bana.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yok orası öylede yinede bu şekil gezmek daha iyi hissettiriyor bana :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bulabilirsen temiz 1.4 97-2000 arası polo dan şaşma derim parçaları pahalı ama almışken bir kere alıyorsun alıp satıcı değilsen konforu severim dersem 1.4 97-2000 arası polo al derim. özellikle uzun yolda kullanacaksan clio alma derim.
https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
kalbimiver adlı üyeden alıntı
hocam bulabilirsen temiz 1.4 97-2000 arası polo dan şaşma derim parçaları pahalı ama almışken bir kere alıyorsun alıp satıcı değilsen konforu severim dersem 1.4 97-2000 arası polo al derim. özellikle uzun yolda kullanacaksan clio alma derim.
Hocam aslında clio'da karar vermiştim. Uzun yol için clio'yu neden önermediğinizi sorablirmiyim. Yakıt olarak diğerlerine kıyasla epey iyi duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kerimptk adlı üyeden alıntı
Hocam aslında clio'da karar vermiştim. Uzun yol için clio'yu neden önermediğinizi sorablirmiyim. Yakıt olarak diğerlerine kıyasla epey iyi duruyor.
hocam bundan önceki kullandığım araç clio idi. 2010 da 2010 model yani 0 araçtı. iş sebebi ile kullanmaktaydım. clio içeriye çok ses alıyor ve virajlarda toplaması sıkıntı fakat polo dan daha iyi gidişi ve yol tutuşu vardır.
Düzeltme : polo clio hangisi dersen 2000 clio symbol derim bilmeden yorum yapmışım
(Bu arada polo yu golf olarak okumuşum o yüzden polo yazmışım aklım başıma yeni geldi kusura bakma.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
kalbimiver adlı üyeden alıntı
hocam bundan önceki kullandığım araç clio idi. 2010 da 2010 model yani 0 araçtı. iş sebebi ile kullanmaktaydım. clio içeriye çok ses alıyor ve virajlarda toplaması sıkıntı fakat polo dan daha iyi gidişi ve yol tutuşu vardır.
Düzeltme : polo clio hangisi dersen 2000 clio symbol derim bilmeden yorum yapmışım
(Bu arada polo yu golf olarak okumuşum o yüzden polo yazmışım aklım başıma yeni geldi kusura bakma.)
Estağfurullah hocam ne kusuru :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim aklım hala golf de ve bora da araç almam gerektiği zaman ilk bakacağım araçlar onlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Onlar beni aşıyor biraz hocam o yüzden ben ağzımı açamıyorum oralara ama bende beğeniyorum bu ikiliyi :)