Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Askere gitmeden önce araç satın almak istiyorum fakat bu konuda nelere dikkat edeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Öyle çok fazla bütçem yok fakat 10k-15k arası bütçeye uygun sıfır araç olarak ne önerirsiniz?
Diğer bir sorum ise araba alırken nelere dikkat etmeliyim. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O fiyata sıfır araç? :) hocam fiyatları bi araştırmanızı tavsiye ederim.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında ilanlarda görüyorum, üstüne kredi çekebilirim, nakit olarak elimde o kadar var malesef. Fakat ikinci soruya daha çok önem veriyorum. Gerçekten hiçbir bilgim yok araçlara dair
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Celcius adlı üyeden alıntı
Sıfır araç fiyatları çok uçuk. Alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği aslında sizin arabayı ne için alacak olduğunuza bağlı. Yani diyosanız ki sürekli binerim hiç esirgemem tabiki az yakan bir araç olması gerekir.
Daha ziyade ailecek gezmek amaçlı (haftada bir veya ihtiyaca yönelik 3-4 günde bir alışveriş maksatlı), çok nadir Balıkesir-İstanbul arası seyehat (4-5 ayda bir).
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
@Kelimeler Benim yakın zamanda araç satın alan bir abimiz. Bütçesi de sana yakındı diye hatırlıyorum. Belki yardımı dokunabilir.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İsa adlı üyeden alıntı
@Kelimeler Benim yakın zamanda araç satın alan bir abimiz. Bütçesi de sana yakındı diye hatırlıyorum. Belki yardımı dokunabilir.
Çok teşekkür ederim, inşallah bilgi alabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
azc_96 skype üzerinden eklerseniz az çok bilgi verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam sıfır alacaksanız biraz daha bekleyin bence.
1) Hükumet kurulduktan sonra dolar düşebilir ve hem fiyatlara, hem de kredi faiz oranlarına etkisi olabilir.
2) 2016 modeller limanlara yavaş yavaş yaklaştıkça 2015 modellerde fiyat indirimleri başlayabilir.
Eğer sık kullanıyorsanız biraz fazla ödeme yapıp dizel alın bence. Ha ama yukarıda mesafeleri yazmışsınız ama çok bilmediğimden o kilometreleri, azsa, benzinli alabilirsiniz. Araç fiyatlarını hatırı sayılır şekilde etkiler. Ayrıca aracın kilometrede ne kadar yaktığına bakmanızı da öneririm.
Ailecek gezme gibi planlar varsa, bagajından arka koltuk genişliğine kadar birkaç ayrıntıya göz atabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun dilerim, kazasız belasız inşallah. (Aldıktan sonra askerlik diyorsunuz, hayırlı tezkereler; ama onun dönüşünde foruma bir şeyler yapın madem. Evlere pide mi gönderirsiniz ne yaparsınız size kalmış orası) :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
nettebugun adlı üyeden alıntı
Hocam sıfır alacaksanız biraz daha bekleyin bence.
1) Hükumet kurulduktan sonra dolar düşebilir ve hem fiyatlara, hem de kredi faiz oranlarına etkisi olabilir.
2) 2016 modeller limanlara yavaş yavaş yaklaştıkça 2015 modellerde fiyat indirimleri başlayabilir.
Eğer sık kullanıyorsanız biraz fazla ödeme yapıp dizel alın bence. Ha ama yukarıda mesafeleri yazmışsınız ama çok bilmediğimden o kilometreleri, azsa, benzinli alabilirsiniz. Araç fiyatlarını hatırı sayılır şekilde etkiler. Ayrıca aracın kilometrede ne kadar yaktığına bakmanızı da öneririm.
Ailecek gezme gibi planlar varsa, bagajından arka koltuk genişliğine kadar birkaç ayrıntıya göz atabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun dilerim, kazasız belasız inşallah. (Aldıktan sonra askerlik diyorsunuz, hayırlı tezkereler; ama onun dönüşünde foruma bir şeyler yapın madem. Evlere pide mi gönderirsiniz ne yaparsınız size kalmış orası) :)
Detaylı tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Önerilerini dikkat alıcam. İnşallah hayırlısıyla dönüşte birşeyler yapacağız Allah'ın izniyle :)