lostyazilim

Araba İçin Öneri Rica Ediyorum

14 Mesajlar 1.631 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ejder Ejder Etraf.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)
Askere gitmeden önce araç satın almak istiyorum fakat bu konuda nelere dikkat edeceğim ne yapacağım bilmiyorum. Öyle çok fazla bütçem yok fakat 10k-15k arası bütçeye uygun sıfır araç olarak ne önerirsiniz?

Diğer bir sorum ise araba alırken nelere dikkat etmeliyim. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..
wmaraci
reklam

Celcius Celcius sadecefen.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 22 / 27
  • Ticaret 4, (%100)
O fiyata sıfır araç? :) hocam fiyatları bi araştırmanızı tavsiye ederim.

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

Celcius adlı üyeden alıntı

O fiyata sıfır araç? :)

Aslında ilanlarda görüyorum, üstüne kredi çekebilirim, nakit olarak elimde o kadar var malesef. Fakat ikinci soruya daha çok önem veriyorum. Gerçekten hiçbir bilgim yok araçlara dair

Celcius Celcius sadecefen.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 22 / 27
  • Ticaret 4, (%100)

Ejder adlı üyeden alıntı

Aslında ilanlarda görüyorum, üstüne kredi çekebilirim, nakit olarak elimde o kadar var malesef. Fakat ikinci soruya daha çok önem veriyorum. Gerçekten hiçbir bilgim yok araçlara dair

Sıfır araç fiyatları çok uçuk. Alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği aslında sizin arabayı ne için alacak olduğunuza bağlı. Yani diyorsanız ki sürekli binerim hiç esirgemem tabiki az yakan bir araç olması gerekir. Sıfır düşündüğünüz için hiç boya değişen kısmına girmiyorum bile.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

Celcius adlı üyeden alıntı

Sıfır araç fiyatları çok uçuk. Alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği aslında sizin arabayı ne için alacak olduğunuza bağlı. Yani diyosanız ki sürekli binerim hiç esirgemem tabiki az yakan bir araç olması gerekir.

Daha ziyade ailecek gezmek amaçlı (haftada bir veya ihtiyaca yönelik 3-4 günde bir alışveriş maksatlı), çok nadir Balıkesir-İstanbul arası seyehat (4-5 ayda bir).

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
@Kelimeler Benim yakın zamanda araç satın alan bir abimiz. Bütçesi de sana yakındı diye hatırlıyorum. Belki yardımı dokunabilir.

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

@Kelimeler Benim yakın zamanda araç satın alan bir abimiz. Bütçesi de sana yakındı diye hatırlıyorum. Belki yardımı dokunabilir.

Çok teşekkür ederim, inşallah bilgi alabilirim.

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
azc_96 skype üzerinden eklerseniz az çok bilgi verebilirim.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam sıfır alacaksanız biraz daha bekleyin bence.
1) Hükumet kurulduktan sonra dolar düşebilir ve hem fiyatlara, hem de kredi faiz oranlarına etkisi olabilir.
2) 2016 modeller limanlara yavaş yavaş yaklaştıkça 2015 modellerde fiyat indirimleri başlayabilir.

Eğer sık kullanıyorsanız biraz fazla ödeme yapıp dizel alın bence. Ha ama yukarıda mesafeleri yazmışsınız ama çok bilmediğimden o kilometreleri, azsa, benzinli alabilirsiniz. Araç fiyatlarını hatırı sayılır şekilde etkiler. Ayrıca aracın kilometrede ne kadar yaktığına bakmanızı da öneririm.

Ailecek gezme gibi planlar varsa, bagajından arka koltuk genişliğine kadar birkaç ayrıntıya göz atabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun dilerim, kazasız belasız inşallah. (Aldıktan sonra askerlik diyorsunuz, hayırlı tezkereler; ama onun dönüşünde foruma bir şeyler yapın madem. Evlere pide mi gönderirsiniz ne yaparsınız size kalmış orası) :)
prisoner

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 11.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Stajyer (Köle)
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 80 / 145
  • Ticaret 4, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam sıfır alacaksanız biraz daha bekleyin bence.
1) Hükumet kurulduktan sonra dolar düşebilir ve hem fiyatlara, hem de kredi faiz oranlarına etkisi olabilir.
2) 2016 modeller limanlara yavaş yavaş yaklaştıkça 2015 modellerde fiyat indirimleri başlayabilir.

Eğer sık kullanıyorsanız biraz fazla ödeme yapıp dizel alın bence. Ha ama yukarıda mesafeleri yazmışsınız ama çok bilmediğimden o kilometreleri, azsa, benzinli alabilirsiniz. Araç fiyatlarını hatırı sayılır şekilde etkiler. Ayrıca aracın kilometrede ne kadar yaktığına bakmanızı da öneririm.

Ailecek gezme gibi planlar varsa, bagajından arka koltuk genişliğine kadar birkaç ayrıntıya göz atabilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun dilerim, kazasız belasız inşallah. (Aldıktan sonra askerlik diyorsunuz, hayırlı tezkereler; ama onun dönüşünde foruma bir şeyler yapın madem. Evlere pide mi gönderirsiniz ne yaparsınız size kalmış orası) :)

Detaylı tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Önerilerini dikkat alıcam. İnşallah hayırlısıyla dönüşte birşeyler yapacağız Allah'ın izniyle :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al