-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aslında bu konu şirketlerle değil personellerle alakalı bir durum. Zira dikkat edin herkes birilerinden şikayetçi. Olay ise tamda Ahmet Şerif İzgören'in dediği gibi ülkede işini düzgün, dürüst yapan kimsenin kalmayışı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aras kargo bırak 200 Kg tonluk kargoyu bile alır usta. Aras kargo şu aralar depresyonda şirket muamma içinde. Ayrıca transfer merkezlerini görseniz zaten kargo bile göndermezsiniz. Ustam yazacağınız şikayet şu şekilde olmalı şikayet kaydı oluşturup eğerkine kargom gelmediği taktirde bu 3 olacak veya 1. olsun sizi savcılığa ve ulaştırma bakanlığına şikayet edecem deyin. Ben sürat kargoyu şikayet ettim birkaç gün öncede ifademi aldılar şikayetciyim dedim magdur ettiler dedim sizde hakkınızı arayın 4 satır yazmaktan kaçmayın özellikle bakanlıklara ve savcılığa
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşime kitap almıştım. Takip kodundan günlük kontrol ettim. Kargo şubeye geldi, 3 gün bekledi. Hiç arayıp sormakla uğraşmadım. twitterdan ürünün takip koduyla birlikte yurtiçi kargoya tivit attım. kargo şubeye geldi, 3 gündür şubede bekliyor. ne zaman getireceksiniz? diye. aynı gün saat 5 buçuk civarı kargoyu teslim ettiler.
sosyal medyanın etkisine inanın. bi tivitle işiniz çözülüyor.
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm kargo firmaları sorunlu olabiliyor. Ben devlet kurumunda çalıştığım halde, telefon açtığımda şubeden (Aras kargo) şu cevabı aldım: "Arkadaşlar gelmiş, ulaşamamış size." Gereken cevabı verdim.
Geçtiğimiz ay internet alış-verişi yaptım. Satıcı ürünü aynı gün kargoya vermiş. Sürat kargo ile Şirketlerin fiyat politikaları da farklı. Ürünü ve ödemeyi teslim alacak görevlinin keyfine bakıyor.
Bugün İzmir'den Antalya'ya kendi kutusunda cep telefonu gönderdim.. Yurt içi kargo yaklaşık 30 TL, Sürat Kargo 45 TL istedi. PTT kargo ise 12 TL.
Sosyal medyada ve şikayet sitelerinde, forumlarda, ürün yorumlarında binlerce kargo şikayeti olmasına rağmen neden ilgili şirketin bir yetkilisi ilgilenmez anlamıyorum.
Bu konuda yasal bir yaptırım olabilir mi? Bu konuda bilgim yok. Çalışanların da belki kendine göre haklı sebepleri vardır. Ama mağdur olan biz vatandaşlar oluyoruz maalesef.