lostyazilim
tr.link

Aras kargo kadar berbat bir kargo firması görmedim

16 Mesajlar 2.439 Okunma
lstbozum
tr.link

antoniofeixe antoniofeixe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 22 / 48
  • Ticaret 12, (%100)
Aslında bu konu şirketlerle değil personellerle alakalı bir durum. Zira dikkat edin herkes birilerinden şikayetçi. Olay ise tamda Ahmet Şerif İzgören'in dediği gibi ülkede işini düzgün, dürüst yapan kimsenin kalmayışı...

wmaraci
reklam

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
MRCBOX Hiç çalışmadım şube bana uzak kargoları vermek zor olacak, kurye talep ettim bakalım gelecek mi çünkü aras kargodan kurye talep ettim 1 haftadır gelen giden yok. UPS Kargo çok merak ettiğim içten içe sevdiğim bir firma ama hiç kullanmadım 200 KG kargom olsa taşır mısınız dediğimde eğer portatifinizle araca yüklerseniz taşıyabiliriz dediler normalde o kadar ağır kargoyu kimse almıyor.

Mrtcn PTT Kargoda yaptığım hiç bir şikayet yanıtsız kalmıyor o güzel bir yanı ama maalesef yavaş benim bulunduğum şubede kargoyu eğer öğleden sonra verirsem kargo diğer gün 12:30 da çıkıyor şubeden o kötü. Yurtiçi kargo çok güzel 16:45 gibi sipariş geldi 17:15 gibi verdim akşam sabah saat 10:00 da müşterimin elindeydi.

cigilbeyi cigilbeyi https://ilgintv.com Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek web
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 2 / 80
  • Ticaret 1, (%100)
Aras kargo bırak 200 Kg tonluk kargoyu bile alır usta. Aras kargo şu aralar depresyonda şirket muamma içinde. Ayrıca transfer merkezlerini görseniz zaten kargo bile göndermezsiniz. Ustam yazacağınız şikayet şu şekilde olmalı şikayet kaydı oluşturup eğerkine kargom gelmediği taktirde bu 3 olacak veya 1. olsun sizi savcılığa ve ulaştırma bakanlığına şikayet edecem deyin. Ben sürat kargoyu şikayet ettim birkaç gün öncede ifademi aldılar şikayetciyim dedim magdur ettiler dedim sizde hakkınızı arayın 4 satır yazmaktan kaçmayın özellikle bakanlıklara ve savcılığa

turion turion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 138 / 137
  • Ticaret 3, (%100)
Kardeşime kitap almıştım. Takip kodundan günlük kontrol ettim. Kargo şubeye geldi, 3 gün bekledi. Hiç arayıp sormakla uğraşmadım. twitterdan ürünün takip koduyla birlikte yurtiçi kargoya tivit attım. kargo şubeye geldi, 3 gündür şubede bekliyor. ne zaman getireceksiniz? diye. aynı gün saat 5 buçuk civarı kargoyu teslim ettiler.
sosyal medyanın etkisine inanın. bi tivitle işiniz çözülüyor.

youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
wmaraci
wmaraci

trkmensa trkmensa Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Sosyal medya
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
ups de güzel.

serdar01 serdar01 Akıl+Bilim+Eğitim Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 323 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
Tüm kargo firmaları sorunlu olabiliyor. Ben devlet kurumunda çalıştığım halde, telefon açtığımda şubeden (Aras kargo) şu cevabı aldım: "Arkadaşlar gelmiş, ulaşamamış size." Gereken cevabı verdim.
Geçtiğimiz ay internet alış-verişi yaptım. Satıcı ürünü aynı gün kargoya vermiş. Sürat kargo ile Şirketlerin fiyat politikaları da farklı. Ürünü ve ödemeyi teslim alacak görevlinin keyfine bakıyor.
Bugün İzmir'den Antalya'ya kendi kutusunda cep telefonu gönderdim.. Yurt içi kargo yaklaşık 30 TL, Sürat Kargo 45 TL istedi. PTT kargo ise 12 TL.
Sosyal medyada ve şikayet sitelerinde, forumlarda, ürün yorumlarında binlerce kargo şikayeti olmasına rağmen neden ilgili şirketin bir yetkilisi ilgilenmez anlamıyorum.
Bu konuda yasal bir yaptırım olabilir mi? Bu konuda bilgim yok. Çalışanların da belki kendine göre haklı sebepleri vardır. Ama mağdur olan biz vatandaşlar oluyoruz maalesef.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al