Sarhoş kafayla yazılan her şey ayık kafayla düşünülmüştür aslında.Sarhoş kafayla düşünülen tek şey de aşk olur genelde.Aşkı kelimelere dökmek cesaret, uykusuz geçen gecelerin acısını çıkartmak ister.

Kafanı o kadına taktığın zaman hayat durur işte.Kendini yer yüzünde değil de başka bir yerde, başka bir zaman diliminde görürsün.Şarap kokan kadın senin geçmişin, geleceğin, hayatının anlamı oluvermiştir.

Ne olacağını, neler yaşayacağını bilmeden tutunursun ona.Bırakırsan gidecektir o kadın.Hep de gitmiştir zaten.Gidenler için üzülmek bizim kaderimizde var.Üzülmek, deliler gibi özlemek…Elinde kadehin…Kadına değil aşka aşık olmuşsundur belki olamaz mı? Evet olabilir diye düşünürsün.Kendini kandırır buna inanırsın…İnanmak istersin.Sadece gözlerini kapatır, dönen başının arasında geçen anılara dalarsın.Güzeldir be o anılar, çok güzeldir hemde.

Yok işte yanımda diye iç geçirir, boş bardağına bakarsın.Sen en iyisi bir kadeh daha koy kendine sert olsun.Varsın gelmesin…Kendini kandırdığın gibi, sen ona değil aşka sarhoşsundur zaten.

KAYNAK