-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Herkese iyi geceler,yaklaşık bi r saat önce ayak parmağıma cam bir şişe düştü ve dayanılmaz bir acı oluştu hatta ilk dakika nefes alamadım :( daha sonra internetten baktım tırnağım düşebilirmiş gibi durumlar gördüm bazı durumlarda kendiliğinden geçiyormuş,geçmezse tırnak çekilebiliyormuş açık ve net KORKUYORUM :( :( hiç tırnağı çekilen vs vs varmıdır :( pazartesi işe gitmem gerek sizce izin alamlımıyım
Ek Olarak: eklemeyi unutttum sanki yürüdüğümde tıırnak çıkacakmış gibi oluyor
:(
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Geçmiş olsun güzel kardeşim. Sağlık konusunda kimse görmeden, Muayene etmeden olumlu gözlemlerde bulunamaz. Olası nedenler şunlar olabilir; İncilme, Ezilme, Darbeye karşı darbe yerinde oluşan morluklar vesaire. Elbet de bu olası nedenlerden bir tanesi de Tırnağın düşmesi olabilir. Bir Çoğumuzun başından geçmiştir. Ben Küçükken 15 Yaşlarımda iken pek hatırlamıyorum, Taşa mı vurmuştum sinirden, Duvara mı vurmuştum neyse artık. Sonra Ayak tırnağım morardı, Ardından sallanmaya başladı ama alt kısmında sertleşen bir beze vardı. Sonra üst kısım düştü yerine geldi. :) Korkulacak bir durum yok Genç. Büyük geçmiş olsun ve daha çok dikkat etmelisin aksiliklere karşı. :) İyi geceler.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tırnak düşmesi o kadarda kötü bir şey değil diye biliyorum. İllaki acır ama çok kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Ayrıca ayak parmağım demişsin :) bi anda ne oluyor dedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-