Giriş Yap / Kayıt Ol

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Konu Dışı
sahibimsin godaddy

Avrupaya 5 yıllık oturum almak teknikleri bilgisi olan ?

  #1  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 15:20
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 11 Ocak 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Ad, Soyad: Öm... De...
Mesajlar: 215
Beğeniler: 17 / 0
Ticaret: 2, 75%
Arkadaşlar selam,

Duyduğuma göre hollanda ya v.s giderken bazı açıklar var mış kanunlarda 5 yıllık oturum izni almayla ilgili bu konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? bi şekilde 5 yıllık oturum alma izni gibi bir konu varmı sorun yaşamadan ?
btcfrm palmara
  #2  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 15:22
Avatar Seçilmemiş
 
Üyelik Tarihi: 19 Haziran 2017
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Ce... Gü...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 343 / 129
Ticaret: 47, 98%
Mesleğiniz nedir? Ek olarak evlenme nişan vs.. ile de oturum olabilirsiniz. Onun harici iş dolayısıyla gecici oturum alabilirsiniz. Yurtdışındaki ülkeler Zeki Türkleri kapıyor. Mesleginizde iyiseniz diliniz de varsa zor değil
  #3  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 15:27
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 11 Ocak 2018
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Ad, Soyad: Öm... De...
Mesajlar: 215
Beğeniler: 17 / 0
Ticaret: 2, 75%
Backlinkcigeldi yazılımcıyım hocam normlde python biliyorum ancak şimdi php html css gibi işlere merak saldım kısacası yazılımcıyım bir şey duydum hollanda için şirket açacağım diyip 5 yıllık 25 euro karşılığında vize alabiliyor muşuz oturum izni böyle bir şey mümkün mü bilginiz var mı eğer öyleyse şirket kuracağım diye başvurup oturum izni alıp gitmeyi düşünüyorum
  #4  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 16:15
BertuğErdem Adlı Üyenin Avatarı
Eski Nick: KingStar
 
Üyelik Tarihi: 30 Ekim 2013
Cinsiyet: Erkek
Meslek: SEO Expert
Konum: Balıkesir
Ad, Soyad: Be... Er...
Mesajlar: 2.437
Beğeniler: 502 / 408
Ticaret: 87, 100%
WebDevelopers Şirket açacacağım diye hemen sana oturum izni vermiyor.

Sermayen var mı? Ekibin var mı?

Geçmişte neler yaptın tek tek inceliyorlar. Daha önce gittin mi?

Yüksek sermayen yoksa çok zor.
  #5  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 17:58
AdiG3 Adlı Üyenin Avatarı
Merzifon.Org
 
Üyelik Tarihi: 22 Ekim 2015
Yaş / Cinsiyet: 30 / Erkek
Konum: Amasya
Ad, Soyad: Tu... Şe...
Mesajlar: 118
Beğeniler: 14 / 34
Ticaret: 6, 100%
kardeş 7 yıldır yurtdışındayım bir kere 5 yıllık oturumun 3 şartı vardır

1, Hollandalı bir bayanla evlenmek
2, Şirket açmak ve uzun süre bekliyorsun ayrıca en az 50 bin euro üzerinde iş yapacağını kanıtlayıp ekibini gösterip senin sicili vs herşeyini inceliyorlar sonra dil bilmen gerek çünki bi zaman sonra sınava giriyorsun sözlü olarak sana hollanda hakkında sorular soruyor
3, 5 Yıl boyunca hollandada yaşamak sonrasında o hakkı elde ediyorsun fakat yine sınava tabi tutuluyorsun
skype : turgaysenol
  #6  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 21:49
Avatar Seçilmemiş
 
Üyelik Tarihi: 19 Haziran 2017
Yaş / Cinsiyet: 19 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Ce... Gü...
Mesajlar: 944
Beğeniler: 343 / 129
Ticaret: 47, 98%
Alıntı:
WebDevelopers Adlı Üyeden Alıntı
Backlinkcigeldi yazılımcıyım hocam normlde python biliyorum ancak şimdi php html css gibi işlere merak saldım kısacası yazılımcıyım bir şey duydum hollanda için şirket açacağım diyip 5 yıllık 25 euro karşılığında vize alabiliyor muşuz oturum izni böyle bir şey mümkün mü bilginiz var mı eğer öyleyse şirket kuracağım diye başvurup oturum izni alıp gitmeyi düşünüyorum
Öyle şirket kurucam hoop oturum alayım olmuyor. Mesela boğaziçi gibi yerden derece ile mezun olursun lisansın vardır ekibin vardır bir şeyler yapacağıni kanıtlarsın o şekilde incelerler karar verirler. Onun harici en iyi seçenek evlenmek... formalite icabı birini bul kalıcı oturum al hocam
  #7  
Okunmamış 17 Nisan 2018, 22:17
Euros Adlı Üyenin Avatarı
East Wind
 
Üyelik Tarihi: 26 Mart 2018
Cinsiyet: Bayan
Konum: Ukrayna
Ad, Soyad: Si... Ül...
Mesajlar: 10
Beğeniler: 4 / 0
Ticaret: 0, 0%
Yaşını genç olarak görüyorum profilinden ötürü, üniversite veya kurs kaydı yapıp öyle gidebilirsin. En başta turist vizesiyle gidersin kaydını yaptırırsın veyahut gitmeden bir danışmanlık firması ile kaydını yaptırırsın.

Kursun veya üniversitenin sonrasında da sürekli kalmak istediğini Hollanda devletine bildirirsin.

Ben Ukrayna'da öğrenim görüyorum, diğer yolları hiç sorgulamadan bu yolu seçmiştim.
Which one is pain ?
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Konu Dışı


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 23:55.