-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Arkadaşlar selam,
Duyduğuma göre hollanda ya v.s giderken bazı açıklar var mış kanunlarda 5 yıllık oturum izni almayla ilgili bu konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? bi şekilde 5 yıllık oturum alma izni gibi bir konu varmı sorun yaşamadan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Mesleğiniz nedir? Ek olarak evlenme nişan vs.. ile de oturum olabilirsiniz. Onun harici iş dolayısıyla gecici oturum alabilirsiniz. Yurtdışındaki ülkeler Zeki Türkleri kapıyor. Mesleginizde iyiseniz diliniz de varsa zor değil
AdiG3
Parasalfikir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yıllık İzinde
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kardeş 7 yıldır yurtdışındayım bir kere 5 yıllık oturumun 3 şartı vardır
1, Hollandalı bir bayanla evlenmek
2, Şirket açmak ve uzun süre bekliyorsun ayrıca en az 50 bin euro üzerinde iş yapacağını kanıtlayıp ekibini gösterip senin sicili vs herşeyini inceliyorlar sonra dil bilmen gerek çünki bi zaman sonra sınava giriyorsun sözlü olarak sana hollanda hakkında sorular soruyor
3, 5 Yıl boyunca hollandada yaşamak sonrasında o hakkı elde ediyorsun fakat yine sınava tabi tutuluyorsun
Euros
East Wind
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaşını genç olarak görüyorum profilinden ötürü, üniversite veya kurs kaydı yapıp öyle gidebilirsin. En başta turist vizesiyle gidersin kaydını yaptırırsın veyahut gitmeden bir danışmanlık firması ile kaydını yaptırırsın.
Kursun veya üniversitenin sonrasında da sürekli kalmak istediğini Hollanda devletine bildirirsin.
Ben Ukrayna'da öğrenim görüyorum, diğer yolları hiç sorgulamadan bu yolu seçmiştim.
Which one is pain ?