-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar iphone se alacam turcellden. 2000 tl ye veriyorlar. Bende 700 tl var suan. Vakifbank banka hesabi kullaniyorum. (Kredi karti degil) ben 700 ü odeme yapsam 1300 tl yi de taksitle odeyebilirmiyim? Ama faizsiz olarak odeybilirmiyim? Faiz olursa en fazla kac tl olur. Hic anlamiyorum bu islerden. Yardmci olurmusunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle konularda operatörler herhangi bir engel yok ise sicilinizde sizin adınıza bankalardan kredi kullanıyorlar ve telefonu sizlere veriyorlar. Sizlerde telefon taksiti öderken, aslında banka kredisi ödemiş oluyorsunuz.
Riko Medya
Sosyal Medya Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri
Mail & Skype: rikomedya@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
faizsiz diye birşey yok
peşin alamıyorsanız faiz ödersiniz
Avea'da şimdiki adıyla Turk*******da belli bir miktarını peşin ödeyip geri kalanını faturalı hattına taksit ekleyebiliyorlar. Turkcellde varmı bilmiyorum böyle. fakat dediğim gibi faiz mutlaka eklenir ( tabii faiz adı altında değildir bu tarife ücretidir, tarife ücreti kampanyasız ödersin)
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Media
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%81)
Nakit çalisan biri olarka surekli taksitle alsam fiyat ne olur diye hesaplarim. Gecen 870 liralik bir telefonu 36 ay taksit ile ayda 36 liraya veriyorlardi, yani 1296TL denk geliyor. Taksit aldinmi telefon parasi kadar br yarisini daha oduyorsun :)
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda