-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Allah şifa versin.Bitkisel tedavileri dene hocam.Etrafında mahallendeki aktarlara gidip derdini anlat bitkilerde şifa var denemekten zarar gelmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Senelerce sinüzit ağrısı çektim + 2 sene önce migrenim olduğunu öğrendim. Çok sıklıkla baş ağrısı çekiyorum.
Nasıl geçirebileceğinizden önce ne olduğunu kesinleştirin.
1. Sinüzit ağrısı olabilir.
2. Migren ağrısı olabilir.
3. Kulak problemleri olabilir.
4. Daha ciddi bir şey olabilir.
Sinüzit ağrısıysa özellikle başınızın ön tarafları daha çok ağrır. Gözlerinizin üstü, elmacık kemiği bölümlerine bastırıldığında ağrı hissedersiniz.
Migren ise özellikle uyandıktan sonra ağrı ya hafiflemiştir ya da geçmiştir. Kimi insan sıcak kompres kimi soğuk kompresle baş ağrısından kurtulabilir veya başına sıkıca tülbent bağlayanlarda vardır.
Öncelikli tavsiyem bir nöroloji uzmanı ve kulak burun boğaz uzmanına görünmenizdir. Sünizit veya migren değilse nöroloji bir MR isteyebilir.
İlla ilaç alacağım duramıyorum derseniz, arveles'i öneririm. Şiddetli migren ağrılarımda acilde serumunu yediğim oldu. İmkanınız varsa ampul/iğne şeklinde uygulayın.
İlaç alma durumunuz yoksa hastanede acil olarak bir ağrı kesici yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Var.
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kafayı iptal edeceksin. :) Ben dolorex ağrı kesici içiyorum.
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
öncelikle baştan sona hiç kimseyi dinleme, öyle şunu al bunu al demekle olmaz ya alerjin varsa yada seni ağır etkilerse ölüme kadar götürebilir, bilmediğin bir dozaj seni o hapa bağımlı hale getirir örneğin en basit bir aspirini alır vucudun buna alışırsa aspirin içince çoğu ağrın geçer, ama gidip novalgin alırsan aspirin artık kesmemeye başlar çünkü vucudun etken maddeye alışır neye yönelik bir baş ağrısı olduğunuzu öğrenin iyi yada kötü bir doktora görünün ondan sonra ilaç alın yada diğer tedavileri uygulayın masaj gibi