lostyazilim

Baş ağrısı için en iyi çözüm nedir ?

27 Mesajlar 3.013 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

tolgahan571 adlı üyeden alıntı

en etkili çözüm ARVELES hap al
5 dakikaya kadar kesiyor benden söylemesi

Arveles hiç duymamıştım mutlaka alıp deneyeceğim çok teşekkürler

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

sovetski Rica Ederim, hocam sen en iyisi kapa bilgisayarı bırak telefonu bir kenara kapat modemi de herşeyi sessize al zifiri karanlık bir oda da güzel bir uyku çek varsa göz bandı tak belki iyi gelir :)

Evde baya kalabalığız, küçük kardeş bağırıyor, diğeri müzik ve s. biraz imkansız gibi ama her yalnız kaldığımda yapıyorum, bazen geçiyor ama çok nadir.. Hayatımı uyuyarak geçirmek çok sıkıcı bir durum aslında ...

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Öncelikle geçmiş olsun.Bende miğren yok ama baş ağrımın geçmesi için akıllıtv yi açıyorum 10 dk gülmek baş ağrısına birebir.Deneyin bence.

Valla ne yalan söyleyeyim etrafımda ki herkes baş ağrımın geçmesi için ellerinden geldiği kadar eğlenceli şeyler yapıyorlar, bazen de gizliyorum ağrımın olduğunu gülüp konuşuyoruz ama ağrı değil sanki şimşek çakıyor kafamda :( Doktora 10000 kere baş vurdum hep migren hep migren ..
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Allah şifa versin.Bitkisel tedavileri dene hocam.Etrafında mahallendeki aktarlara gidip derdini anlat bitkilerde şifa var denemekten zarar gelmez.
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

rgereniz rgereniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Gazetecilik, web haberciliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 4 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle geçmiş olsun.
Tavsiye edebileceğim 2 yöntem var. İlki; doktorun eşime söylediği şeyi bende söyleyeyim; ağrı ile mücadele etme! Ağrı gelmeye başladığı anda ağrı kesici al. Doktor eşime apranax tavsiye etti. Ağrının geleceğini hissettiğin anda ilacı iç, ağrımasını bekleme şeklinde bir uyarısı oldu.
İkinci yöntem ise başparmak ile işaret parmağı arasındaki kısma kuvvetli şekilde baskı uygulamak. Bu da oldukça işe yarıyor, ilk başlarda biraz ağrı yapar ancak kesinlikle baş ağrısını kesiyor. Örnek olması açısından bahsettiğim bölgenin fotoğrafını paylaşıyorum. Acil şifalar dilerim...

sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

eniyiseyler.com

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
turkojen34 çok teşekkürler, evet ama buralar insanın memleketi gibi değil ki, her şey doktor tedavisi olmalı ve s. ve s. Ama mutlaka bunun çaresini bulmam lazım

rgereniz Allah razı olsun kardeşim yarın hemen deneyeceğim eğer geçerse her gün dua ederim valla, yeter ki ağrı geçsin, normal yaşama geri döneyim :) Bir daha teşekkürler
rgereniz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
Senelerce sinüzit ağrısı çektim + 2 sene önce migrenim olduğunu öğrendim. Çok sıklıkla baş ağrısı çekiyorum.

Nasıl geçirebileceğinizden önce ne olduğunu kesinleştirin.
1. Sinüzit ağrısı olabilir.
2. Migren ağrısı olabilir.
3. Kulak problemleri olabilir.
4. Daha ciddi bir şey olabilir.

Sinüzit ağrısıysa özellikle başınızın ön tarafları daha çok ağrır. Gözlerinizin üstü, elmacık kemiği bölümlerine bastırıldığında ağrı hissedersiniz.
Migren ise özellikle uyandıktan sonra ağrı ya hafiflemiştir ya da geçmiştir. Kimi insan sıcak kompres kimi soğuk kompresle baş ağrısından kurtulabilir veya başına sıkıca tülbent bağlayanlarda vardır.

Öncelikli tavsiyem bir nöroloji uzmanı ve kulak burun boğaz uzmanına görünmenizdir. Sünizit veya migren değilse nöroloji bir MR isteyebilir.

İlla ilaç alacağım duramıyorum derseniz, arveles'i öneririm. Şiddetli migren ağrılarımda acilde serumunu yediğim oldu. İmkanınız varsa ampul/iğne şeklinde uygulayın.

İlaç alma durumunuz yoksa hastanede acil olarak bir ağrı kesici yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
shateiel zamanını ayırıp yardımcı olduğun için çok sağol kardeşim, başımın ön tarafı değil arka tarafı ağrıyor sonra ortaya doğru gidiyor, doktora kaçıncı kez gittim unuttum bile her zaman migren söylüyor ama bir radyografi en iyi çözüm olacaktır. ARVELES bir iki arkadaş ta söyledi yarın gidip alacağım İnşAllah ağrıyı keser çok sağol

arslanturk0687 arslanturk0687 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Var.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 691
  • Beğeniler 1 / 198
  • Ticaret 2, (%100)
Kafayı iptal edeceksin. :) Ben dolorex ağrı kesici içiyorum.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)

arslanturk0687 adlı üyeden alıntı

Kafayı iptal edeceksin. :) Ben dolorex ağrı kesici içiyorum.

Genellikle hiçbir ağrı kesici yardımcı olmuyor .. O değil de, internette araştırıyorum, başka hastalıklar olmasın ya ağrı ile yaşarım ben :) Yoksa forumdan 1 kişi eksilir ))

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
öncelikle baştan sona hiç kimseyi dinleme, öyle şunu al bunu al demekle olmaz ya alerjin varsa yada seni ağır etkilerse ölüme kadar götürebilir, bilmediğin bir dozaj seni o hapa bağımlı hale getirir örneğin en basit bir aspirini alır vucudun buna alışırsa aspirin içince çoğu ağrın geçer, ama gidip novalgin alırsan aspirin artık kesmemeye başlar çünkü vucudun etken maddeye alışır neye yönelik bir baş ağrısı olduğunuzu öğrenin iyi yada kötü bir doktora görünün ondan sonra ilaç alın yada diğer tedavileri uygulayın masaj gibi
sovetski

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
darkthepro yarın ilk işim hastaneye gidip randevu almak olacak, böyle migren diye geçiştiremem haklısınız

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al