-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Bırakın şu ağır abiyim ayaklarını artık. Tespih sallayarak ahkam keserek bir halt yiyemezsiniz. Çok niyetliyseniz gidin gönüllü olarak askerlik yapın ne diyeyim? Bu işi profesyonel kişilere bırakmak varken askerlik cidden saçmalık. Emin olun 45 yaşında kimse hatırlamıyor olacak o silah kullanmasını. Dediğim gibi askerlik meraklısı arkadaşlar 1 yıl acemi tecrübesiz er olarak değil profesyonel olarak eğitimini alsın askerliğini yapsın. Ha arkanızdan gelen o Altay tankının da çizimini “adam değil, zengin sünepe” dediğiniz çocuklar yıllarca sokaklarda erkeklik taslamak yerine fakültelerde saçını ağırtıp ülkenin gururu haline geldi. Gerçekten bu kadar sığ düşünülmesi üzücü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Askerliğimi yaptım ben evladım. Hiç patates veya soğanda soymadım o devir çok geri de kaldı önemli olan temel eğitimdir ha tesbihtende nefret ederim ahkamda kesmiyorum bu kafa ile olası bir savaşta eli silah tutmamış biri olaraktan düşmana muz atarsın artık gerçi kime ne anlatıyorum ben.
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
25 gun israf demek. O adam isten ayrilacak bir ay icin. o adama askeriyede bot kamuflaj ic giyim temizlik vb bir suru malzeme verilecek, yol parasi verilecek. askerlik sebebiyle isten ayrilip firmadan tazminat talep edebilecek o tazminati da devlete verir vb. cok acik var sistemde iyi incelenmeli. zengine ayni para fakire ayni para olmamali..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bedelli askerlik olsun olmasin değil. Ama 15 bin tl çok az.
Sakulta
antakyabilgisayar.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eiffel adlı üyeden alıntı
Gerçekten günümüzde bir savaş anında Kurtuluş Destanı'ndaki gibi eline silah verip koş hadi bakalım "EVLADIM" diye emir mi verecekler sanıyorsun sen gerçekten? Komik doğrusu. Gören de Cem Yılmaz'ın dediği gibi askerlikte eline silah veriyorlar ateş ede ede gezdin sanar. Atış talimini kaç defa yaptığını da iyi biliyorum, o nöbette verilen silahların boş olduğunu da biliyorum. Vasıfsız 1000 birim asker olacağına 100 birim vasıflı asker olsun geri kalanlar da teknolojiye yönelsin. Gelişmiş ülkelerde artık durum bu.
İster kabul edersin istersen etmezsin bak kendin de diyorsun gelişmiş ülkelerde durum şöyle böyle diye biz gelişmemiş bir ülkeyiz her kanattan tehdit altındayız temel eğitim şart temel eğitimsiz bu iş olmaz istediğiniz kadar yazın çizin ama olası bir savaşta eğer kaçmaz isen suriyeliler gibi, o silahı eline almak zorunda kalacaksın kendin için olmasa bile ailen için atılacaksın savaşacaksın.
Türk Türk'ü korumazsa, Tanrı Türk'ü korumaz!...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yılda 10 milyon tl kazanan futbolcu ile yılda 20 bin tl kazanan aynı fiyatı veriyor. Bence yıllık kazanç üzerinden hesaplanmalı yıllık kazancın %75i gibi. Futbolcu o parayı zaten verecek
2 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok