Günümüz modern hayatının getirmiş olduğu çalışma ortamlarından birisi olan bilgisayar başında çalışmak bazı durumlarda kimi insanlar için pek iyi olmayabiliyor. Bilgisayar başında sandalyenin kıçınızı ağrıtması, gözlerinizi ovalamanız, bel veya boyun ağrıları gibi birçok durumu bu videomuzda bir araya getirdik. İyi seyirler.
Hocam, seslendirmeyi sen mi yapıyorsun bilmiyorum fakat, ses tonu tam bu işe yatkın.
Evet dostum; seslendirmesi, montajı, animasyonu, içeriği hepsini tek başıma yapıyorum. Biraz zamanımı alıyor ama ekmek parası işte uğraşmadan kazanamazsın :) yorumun için teşekkürler.
Güzel bir videoydu bolca emek verilmiş belli sizinde dediğiniz gibi şu ne kadar kolay işmiş diyenler varya onlar gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar halbu ki bunu diyen kişilere bilgisayar nedir diye sorsan onu bile açıklayamaz google, facebook felan der galiba :D
Güzel bir videoydu bolca emek verilmiş belli sizinde dediğiniz gibi şu ne kadar kolay işmiş diyenler varya onlar gerçekten insanı çileden çıkarıyorlar halbu ki bunu diyen kişilere bilgisayar nedir diye sorsan onu bile açıklayamaz google, facebook felan der galiba
Bu güzel yorumun için teşekkür ederim... Gerçektende öyledir, birşeyi güzel kılan işin arkaplanında verilen emeklerdir. Ben ne yapabilirim diye düşündüm, aklıma böyle bir proje geldi e zaten işin içinde olan biriyim, neden bende yapmayayım? Bu işi kolay sananlar zaten internet alemini çöplük durumuna getiren kişilerdir. Bir hevesle youtube kanalı kurar, 2-3 video atar devamı yok... Büyük bir hevesle blog açar, şöyle yapacam, böyle edecem reklam alacam falan filan 2-3 yazı girer sonra sıkılır bırakır, böyle böyle internetin sanal çöplüğü oluşuyor.
Yaptığı iş ne olursa olsun gerçekten emek veren çalmadan çırpmadan uğraşarak dişini tırnağına takan insanlara selam olsun...