Teşekkürler hocam inceleyeceğim :)
Tavsiyeniz için teşekkürler hocam :) Evet C bir çok şeyin temeliymiş :)
pxjasius adlı üyeden alıntı
hocam üniversite öğrencisi değilim ancak html css php konularında kaynak isterseniz özel mesajdan iletebilirim.
Teşekkürler hocam pm atiyorum :)
ofarukcaki adlı üyeden alıntı
Benim tavsiyem kodlabdaki kitaplarla zamanını kaybetme, birkaç tanesini bitirdim ama gerçekten genel olarak çok yetersizler. Eğer ingilizcen iyiyse yabancı kaynaklardan yararlan, video dersler için Udemy iyi gider
Hocam ah keşke dilim olsa en azından lisede bir şeyler öğrenseydik :( Teşekkürler.
Ömer Günay adlı üyeden alıntı
Benden tek tavsiye. Bölümünü severek oku. Kaç tane bilgisayar mühendisi arkadaşım var hiçbiri bilgisayarı sevmiyor. Ben işletme okumuş olmama rağmen onlarla bilgisayar konusunda yarışıyorum. Yani kesinlikle bilgisayarı ve öğrenmeyi sev.
Haklısınız hocam , ilgi ve yetenek olmayınca olmuyor. İnşallah severek okuyacağız.
mts adlı üyeden alıntı
Benim sana tek tavsiyem iyi derecede ingilizce öğren. (okulu türkçe mi okuyorsun ingilizce mi bilmiyorum, her iki durum içinde geçerli) Eğer bilişim ve teknoloji sektöründe mühendislik yapıp yüksek hedeflerin varsa, piyasadaki tüm kitapları okusan da bir yere kadar. Özellikle güvenlik alanında çalışmak istediğini söyleyen bir arkadaş olmuş. Programlama dilleri ve konunun teknik detaylarından önce veya bunlarla birlikte ingilizce şart.
Tavsiyelerinizi dikkate alıcam hocam. Hemen dil öğrenme çalışmalarına başlıyorum :)
nuktoprak adlı üyeden alıntı
Dostumun söylediklerine harfiyen katılıyorum, sadece ingilizce öğren ve ortalamanı kafada tut. Bahara kadar para biriktir Work and Travel yap. Geldiğinde erasmusa katıl. Sisteme dökersen Türkiye'de en fazlası 2 sene okumuş olursun, yazlarını Amerika kışları schengen ülkelerinde geçirirsin.
Work and Travel duydum çok ama hiç araştırmadım. Teşekkürler hocam yorumunuz için. Ortalama inşallah iyi olacak.
ozturkmtn adlı üyeden alıntı
Cizgi tagem in sotesine gir ne var ne yok yala yut programlama ve muhendislikle ilgili. Yabancı dil öğren ingilizce artı başka diller. Sor araştır ogrenme hususunda inatçı ol. 2. Sinifta kendine bir alan belirle ve o minval uzere kendini gelistir.
2. sınıftaki derslere göre alanımı belirleyeceğim zaten. Cizgi tagemi inceleyeceğim hocam :)